Dragoste

#seductie #flirt #iubire #dragoste #relatii #cucerire #barbati

Cum sa nu-l pierzi dupa ce te-ai indragostit

Este atent cu tine, tandru si sa nu mai spunem... frumos. Incepi sa simti cum fluturasii din stomac nu-ti mai dau pace atunci cand iti apare el in fata si in mintea ta o idee prinde din ce in ce mai mult contur: „E clar, m-am indragostit!”

De multe ori insa, atunci cand se indragostesc, femeile risca sa strice totul tocmai din acest motiv.  Fie ca devin prea insistente, ca nu mai au aceeasi incredere in ele si aerul acela non-salant sau din contra ca au prea multa incredere in ele si in ce simt partenerul pentru ele, multe femei fac o serie de stangacii si greseli care le-ar putea costa relatia in sine. Care sunt aceste greseli si cum pot fi ele evitate sau reparate afli citind in cele ce urmeaza „Cum sa nu-l pierzi atunci cand te indragostesti de el”.

 

Nu-i ceda dar da-i impresia ca i-ai ceda

 

Mai tii minte ce iti spunea bunica ta cand erai mica: sa nu fii in intimitate cu niciun barbat pana nu te mariti? Acum, nu trebuie sa iei ad literam ce zicea batrana, insa sfatul este bun si in zilele noastre. Nu face sex cu noul tau iubit din prima seara, nici din a doua sau a treia. Cu cat o sa-i cedezi mai greu, cu atat te va dori mai mult.
Binenteles, in tot acest timp nu trebuie sa-i dai de inteles ca nu te atrage, din contra, joaca-te cu el si lasa-l sa-si imagineze ce ai putea face dar inca nu o faci. Nu vrei sa stii cate scenarii o sa aibe in cap.

 

Te iubesc dar nu ti-o spun

 

Gandeste-te ca sentimentele pe care le nutresti pentru el trebuie sa-l provoace nu sa-l sperie. Barbatii tind sa fuga de responsabilitate. Daca ii spui din primele zile ca il iubesti, se va gandi imediat ca in mintea ta stii deja si cati copii veti avea si unde veti locui. Plus ca barbatii tind sa-si manifeste mai greu sentimentele si s-ar putea sa primesti din partea lui tacere si nimic mai mult.
Mai bine lasa-l pe el sa-ti spuna primul ca te iubeste, atunci vei fi sigura de sentimentele lui si vei putea sa-ti declari si tu iubirea.

 

Fii prietena lui cea sexy

 

Fii deschisa si sociabila, gata sa-l asculti si sa-l ajuti cand are nevoie de un sfat sau o parere, insa nu uita sa fii sexy. Nu face gesturile pe care le-ar face prietenii lui de-o bere. Nu o sa le guste.
Mai bine fii mereu zambitoare, flirteaza subtil cu el, arunca-i priviri fugare, pastreaza-ti misterul pentru a-l incita si a-l face sa se gandeasca ca mai are inca multe de descoperit la tine.

 

Trimite trecutul amoros inapoi in trecut

 

Nu incepe sa vorbesti prea mult despre fostii tai prieteni. E un subiect destul de delicat care lasa loc de interpretari. De asemenea, nu este indicat sa-i vorbesti de rau pe acestia. Daca doar ii critici, se va gandi ca si el va avea parte de acelasi tratament si nu este un gand tocmai placut.

 

Activitati impreuna dar si separat

 

Petreceti mult timp impreuna. Fa ce iti trece prin cap, du-l in locurile dragi tie, surprinde-l si lasa-te surprinsa. Insa, dupa o perioada de o luna, o luna si ceva, contramandeaza o intalnire. Adica, dupa ce ati stabilit ca va vedeti la o anumita ora, suna-l cu putin timp inainte si spune-i ca-ti pare foarte rau dar o prietena are nevoie de ajutorul tau si nu va mai puteti vedea. Ii arati astfel ca nu este el mereu singura ta prioritate si ca nu esti dependenta de el.

 

Esti geloasa din fire? Tine-o pentru tine

 

Nu-i arata sub nicio forma ca esti geloasa. Nimanui nu-i place posesivitatea si gelozia. Este adevarat ca poate fi luata drept o dovada de iubire, dar alege sa o arati mai incolo, in niciun caz acum, si cu multa masura.

 

Nu fi client fidel al telefoniei mobile

 

Avand in vedere ca sunteti la inceput si inca nu s-au sedimentat sentimentele intre voi, nu incepe sa-l stresezi cu telefoanele, mesajele si mail-urile de parca ai fi nevasta lui. Nu-l priva de libertate, lasa-l sa i se faca dor de tine si sa doreasca sa-ti auda vocea.

 

Fa-l sa-ti spuna

 

Multi barbati, chiar daca vor o femeie, aleg sa nu o spuna fie din timiditate , orgoliu sau vanitate. Tocmai de aceea trebuie sa ii dai timp iubitului tau. Fii amica lui, lasa-l sa capete incredere in tine si iti va spune el care ii sunt sentimentele si dorintele, ce vrea si ce nu.

 

Fii jucausa si copilaroasa nu un personaj dramatic din telenovele

 

Chiar daca il iubesti si iti vine sa-i declari sentimentele zi de zi prin ravase de amor, mesaje siropoase si altele, nu o face. Nu dramatiza si nu-i arata ca suferi in caz ca nu-ti arata aceeasi iubire si nu lua lucrurile foarte in serios. In loc sa fii un personaj de seriale sud-americane,  alege mai degraba sa fii jucausa... oricarui barbat ii plac jocurile si sportul, nu telenovelele.

Tine cont insa, orice strategie ai adoptat si orice sfaturi ai urma, un lucru este cert: nu trebuie sa fii Miss Univers pentru ca el sa se indragosteasca de tine. Ai nevoie doar de un strop de fler, inteligenta si sa ia grija sa-ti calculezi miscarile. Succes!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare