Dragoste

#partener #suflet pereche #dating online #iubire

Cum sa intalnesti iubirea dupa 35 de ani

Iubirea este bateria care iti mentine sufletul tanar toata viata, efectele unei relatii de dragoste fiind recunoscute si in plan medical. Afla cum sa intalnesti iubirea dupa 35 de ani.

Cresterea numarului divorturilor si al celor care pun cariera pe primul loc a dus la un numar din ce in ce mai mare de adulti care cauta iubirea dupa 35 de ani.

Pentru multi, regulile de dating s-au schimbat, insa notiunile de baza sunt aceleasi: zambeste si incearca sa cunosti persoana de langa tine.

 

Iubirea dupa 35 de ani, la fel ca dragostea din adolescenta?


Multi spun ca prima dragoste este cea mai frumoasa, insa naivitatea si idealizarea partenerului sunt elemente care nu mai trebuie sa se regaseasca intr-o relatie intre doi adulti.

Odata cu maturizarea, prioritatile intr-o relatie se schimba, dar nevoile de baza, de afectiune si de a impartasi bucuriile si necazurile cu persoana iubita raman aceleasi.

Dupa 35 de ani, atractia fizica nu mai este suficienta ca liant intre doi oameni. Stabileste ce cauti la un partener pentru a nu pierde timpul cu oameni fermecatori, care au insa dorinte si nevoi diferite de ale tale.

 

Stii ce cauti?


Odata cu maturizarea si aprofundarea autocunoasterii, daca ajungi sa cauti iubirea dupa 35 de ani, ar trebui sa stii exact ce vrei.

Ordoneaza-ti nevoile in functie de importanta lor si foloseste-te de aceasta lista pentru a gasi partenerul potrivit pentru tine.

Dupa ce ti-ai stabilit prioritatile si stii exact ce cauti la un partener, este timpul sa pornesti cautarea. Daca pana de curand, rudele, prietenii si locul de munca era singurele moduri in care puteai primi recomandari pentru a cunoaste persoane noi, acum internetul iti ofera sanse mult mai mari de a gasi partenerul ideal.

Site-urile de dating te pot ajuta sa cunosti noi oameni, bazandu-te pe preferintele si dorintele comune, astfel ca ai mult mai multe oportunitati de a gasi persoana potrivita pentru relatia pe care ti-o doresti.

 

Dating.acasa.ro, singurul site unde esti indrumat de specialisti


Dating.acasa.ro este singurul site unde primesti ajutorul specialistilor atunci cand cauti iubirea dupa 35 de ani.

Persoanele cu varsta peste 35 de ani, care vor o noua sansa la dragoste si cauta o relatie serioasa iti pot gasi acum jumatatea prin Dating.acasa.ro, cu indrumarea specialistilor.

Pentru a-ti creste sansele sa gasesti iubirea, poti beneficia de indrumare din partea a doi specialisti: consilier in probleme de cuplu si consilier de imagine - editorul Stil.acasa.ro iti va da sfaturi despre cum sa-ti imbunatatesti look-ul pe baza unei fotografii trimise de tine.

 

Mareste-ti sansele de a intalni iubirea dupa 35 de ani cu un profil Premium


Conturile Premium, cu plata, iti ofera garantia ca persoanele din baza de date isi doresc cu adevarat sa gaseasca un partener si pretuiesc siguranta datelor lor personale, ce pot fi vizualizate doar de alti utilizatori cu un cont Premium.

Creeaza-ti profilul gratuit pe Dating.acasa.ro pentru a face primul pas in cautarea partenerului potrivit. Cu profilul Premium, vei avea acces la toate informatiile din profilele utilizatorilor si beneficiezi si de bonusurile oferite periodic de Dating.acasa.ro, cum sunt invitatiile la film pentru doua persoane.

Acorda insa o sansa dragostei si gaseste din nou iubirea dupa 35 de ani, deoarece niciodata nu este prea tarziu pentru a avea o relatie serioasa , care sa-ti satisfaca nevoile emotionale ce nu dispar odata cu maturizarea si inaintarea in varsta.

Esti singur/a, ai peste 35 de ani si iti cauti jumatatea? Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro - singurul site unde primesti ajutorul specialistilor (consilier in relatii si cuplu si consilier de imagine). Click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului