Dragoste

#sentimente #cuplu #femeie #relatie

Cum sa-i spui unei femei ca o placi

Daca ai hotarat sa-i spui ca o placi, desi ea nu te cunoaste foarte bine sau te considera un amic, trebuie sa alegi momentul si locul cel mai potrivit pentru declaratia ta. Asuma-ti riscul respingerii si afla cum sa-i spui unei femei ca o placi.

Cele mai multe femei se hotarasc rapid daca un barbat este un partener potential sau doar un prieten, astfel ca nu ai la dispozitie prea mult timp pentru a-ti exprima sentimentele si a afla daca ele sunt reciproce.

Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti creste sansele unui raspuns pozitiv atunci cand ii spui unei femei ca o placi.

 

Planifica

 

Primul pas dupa ce ti-ai dat seama ca iti place de ea, este sa intelegi de ce iti place. Poate ca acum nu ti se pare important, insa daca iti pune intrebarea "Da? Ce iti place la mine?" imediat dupa marturisirea ta, ar fi bine sa nu fii nepregatit.

Atitudinea ta este foarte importanta. Increderea in sine si optimismul te pot ajuta foarte mult in momentul in care decizi sa o abordezi, insa nu lasa increderea sa se transforme in aroganta.

Gandeste-te care ar putea fi reactiile ei si planifica cate o raspuns potrivit pentru fiecare dintre ele.

 

Alege cu grija momentul si locul

 

Ocazia pe care o alegi pentru a-ti dezvalui sentimentele este la fel de importanta ca si modul in care decizi sa o faci.

O astfel de marturisire este ceva privat si ar fi bine sa alegi un moment in care sunteti doar voi, iar ea nu se grabeste sa plece nicaieri.

Observa-i starea si nu o aborda daca vezi ca este trista ori nervoasa. Deznodamantul nu iti va fi favorabil in niciuna dintre aceste situatii.

Chiar daca ai ales un moment si un loc in care puteti sa vorbiti in liniste, tine cont si de consecintele discutiei voastre. Daca tocmai ati plecat la un drum lung cu masina, situatia ar putea deveni tensionata chiar daca ea iti impartaseste sentimentele, deoarece va avea nevoie de timp de gandire dupa a asemenea dezvaluire .

 

Exprima-te clar

 

Daca sentimentele tale nu sunt complet noi, limbajul trupului tau ar fi putut sa-i dea si pana acum de inteles ca o placi. In cazul in care nu a dat niciun raspuns aluziilor tale subtile, inseamna ca fie nu este interesata, fie nu le-a observat.

Stabileste scopul pentru care ii dezvalui sentimentele tale (de obicei, pentru a obtine o intalnire) si fii clar atunci cand discuti cu ea. Mai ales daca sentimentele tale sunt puternice, nu castigi nimic asaltand-o cu aluzii subtile.

 

Lasa-i timp de gandire

 

Dupa ce i-ai marturisit sentimentele tale, nu exercita nicio presiune asupra ei. Lasa-i timp de gandire, deoarece orice gest suplimentar al tau ar putea fi trecut pe lista de motive pentru care nu este dispusa sa-ti ofere o sansa.

Ar putea dura cateva zile sau chiar mai mult inainte sa primesti un raspuns clar din partea ei. In general, daca raspunsul nu vine dupa o luna, in conditiile in care va mai vedeti si mai vorbiti in acest timp, e vorba de un "nu".

Daca te respinge imediat, nu are rost sa insisti. Incercarile tale ulterioare de a te apropia de ea o vor irita si o pot chiar speria.

In cazul in care si ea iti impartaseste sentimentele sau este dispusa sa exploreze o posibila legatura romantica, puteti deja incepe sa planificati prima intalnire.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare