Dragoste

#cum sa cuceresti o persoana #relatii #flirt #cucerire #cuplu

Cum sa flirtezi folosind limbajul trupului

Flirtul este atat de interesant incat atunci cand ii descoperi secretele parca nu iti mai vine sa te opresti. Pentru ca flirtul reprezinta si o testare a capacitatilor tale de seductie. Este un mod interesant de a atrage o persoana de sex opus.

Cea mai buna parte a flirtului este ca nici macar nu e nevoie sa spui mare lucru. Totul tine de atitudine, de miscari. Pentru ca limbajul trupului este esential in flirt. Gandeste-te doar ca si pasarile cerului flirteaza, si albinele, bizonii si ursii polari sau maimutele. Iata cateva dintre tehnicile care iti garanteaza un flirt ca la carte:

1. Contactul cu ochii

Totul incepe de la ochi, nu-i asa? Atunci cand o persoana flirteaza cu tine, incearca sa iti capteze privirea mai mult decat o face cu altele. E felul sau de a-ti transmite ca este interesata de tine. De asemenea, cand vorbim despre un prieten sau un coleg care flirteaza cu tine vei observa o multime de ocheade trimise cand nici nu te astepti. Si asta intrucat contactul vizual este unul dintre cele mai importante instrumente ale flirtului.

2. Captarea atentiei

E simplu: iti place de cineva si incerci sa ii atragi atentia intr-un fel sau altul. Cum? Vei face orice ca sa isi indrepte privirea catre tine. Vei starni discutii interesante, vei incerca sa te individualizezi din multime, sa te imbraci cat mai bine incat sa atragi atentia, sa mirosi cat mai frumos.

3. Arcuirea sprancenelor

Ridica sprancenele atunci cand persoana de care esti interesat vorbeste. Este semnalul ca esti interesat de ceea ce spune si ca ii acorzi atentie. Aceasta gestica nu scapa neobservata. Mai mult, este chiar semnalul ca esti un om inteligent, care intelege si proceseaza ceea ce se vorbeste.

4. Patrunde-i in spatiul privat

O persoana care este interesata de tine va testa cat mai des apele pentru a vedea cat de mult se poate apropia de tine. Mai intai te va atinge „accidental”, apoi, in functie de reactia pe care ti-o starneste, va stii daca poate merge mai departe.

5. Foloseste vocea de flirt

Atunci cand vorbesti cu o persoana pe care o curtezi, foloseste o voce calda, intima, diferita de cea pe care o folosesti in mod obisnuit, la discutiile cu prietenii. Aceasta schimbare va fi usor de observat de catre persoana vizata, care va realiza faptul ca acea voce „speciala” ii este destinata.

6. Indreapta-ti trupul spre persoana vizata

Atunci cand vorbesti cu o persoana de care esti interesat, nu ii arunca vorbele peste umar, ci indreapta-ti intreg corpul spre persoana respectiva. Cap, genunchi, picioare, maini. Cu alte cuvinte, ai ochi doar pentru persoana respectiva.

7. Inclina capul

Expertii sustin ca o persoana care inclina capul spre tine este o persoana care te place. In principiu este un gest involuntar, insa il poti controla astfel incat sa il faci intentionat, mai ales daca esti o persoana emotiva. Este semnul ca vrei sa cunosti mai bine respectiva persoana. Si nu iti infrana rasul. Rasul este un efect al starii de bine pe care ti-o creeaza o persoana care iti place.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare