Dragoste

#greseli relatie #sentimente.ro #relatie de cuplu #relatie #dating online

Cum sa eviti repetarea greselilor in dating online

Repetarea greselilor in dating online poate fi motivul principal in lupta continua pe care o porti pentru a-ti gasi sufletul pereche. Chiar si in spatele monitorului, exista o serie de erori pe care este bine sa le eviti atunci cand iti cauti sufletul pereche pe internet.

Cu toate ca numeroase cupluri ale anului 2012 se consolideaza prin dating online, nu toate persoanele care intra in contact cu potentiali parteneri pe un site de socializare reusesc sa isi scoata in evidenta puterea de seductie. Iata ce poti face pentru a evita repetarea greselilor in dating online!


1. Scapa de complexe

Daca vrei sa fii atragator cand iti cauti pereche prin dating online, este absolut necesar sa emani incredere in tine si ideea ca oricine iti va cuceri inima, va fi extrem de norocos. Scapa de complexe si concentreaza-te pe calitatile tale – cineva, undeva, le va aprecia la adevarata lor valoare.


2. Renunta la etichete

De fiecare data cand speri sa cunosti un nou partener prin dating online, ai tendinta sa pui etichete celor cu care discuti, in general presupunand ca sunt la fel ca persoana cu care ai mai avut o relatie in trecut. Incearca sa intemeiezi o noua relatie cu o atitudine pozitiva, de parca te-ai indragosti pentru prima oara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii