Dragoste

#dating online #femei #flirt #facebook

Cum sa cuceresti femeile pe Facebook

Chiar daca Facebook a fost conceputa ca o retea de socializare , site-ul a devenit cea mai mare baza de date cu femei singure si disponibile. Afla cum poti sa cuceresti femeile pe Facebook.

Spre deosebire "agatatul" in club, Facebook-ul iti da ocazia sa iti planifici pasii, pentru a-i da ocazia sa te cunoasca in forma maxima. Avand la dispozitie mult mai multe femei singure, sansele de a o gasi pe cea potrivita pentru tine sunt mai mari decat in orice alt mediu.

Afla care sunt pasii cei mai importanti pentru a cuceri femeile pe Facebook:

 

Lucreaza la prima impresie

 

Primul contact pe care il va avea orice femeie cu tine pe Facebook este poza de profil. Alege una care sa te puna in valoare si optimizeaza-ti complet profilul cu filmele, cartile si muzica preferata.

Cu cat selectia este mai variata, cu atat cresc sansele sa ai cel putin cateva lucruri in comun cu femeile care iti vor vizita profilul.

Status -ul tau trebuie sa fie intotdeauna "Single". Evita "It’s complicated", care sugereaza o situatie romantica care ar putea fi problematica. In casuta "Looking for" adauga doar "Friendship" daca vrei sa atragi femei de calitate.

Include in profilul tau orice preocupare (adevarata) care i-ar putea atrage atentia si ar putea-o intriga, de la psihologie pana la dans. Cele mai multe femei vor ca barbatul alaturi de care aleg sa-si petreaca timpul sa aiba si preocupari mai interesante decat: sport, bere si sex.

Selecteaza cu atentie pozele pe care le uploadezi pe profilul de Facebook, femeile sunt atrase de pozele in care zambesti si te distrezi, nu de cele in care pari foarte serios sau chiar deprimat . Pentru poza de profil, alege o poza activa, care sa te arate facand una dintre activitatile tale preferate.

 

Spune-i pe nume

 

Cand alegi sa contactezi o femeie care te atrage, spune-i intotdeauna pe nume in primul mesaj personal trimis. Mesajele personale sunt mai utile atunci cand iesi la "agatat" pe Facebook deoarece discutiile publice ar putea atrage comentarii si din partea prietenelor ei si, daca doar una dintre ele nu te place, te poate descalifica rapid in ochii femeii pe care vrei sa o cunosti mai bine.

Un simplu "Buna" insotit de numele ei este suficient pentru a o intriga. Daca nu-ti raspunde, cauta mai departe. Daca iti raspunde si te intreaba cine esti, poti incerca o abordare agresiva si sa-i spui ca esti barbatul cu care va iesi in oras la o intalnire foarte curand.

Daca vrei sa afli mai multe despre ea inainte de a face prima miscare, porneste o discutie bazata de preferintele voastre comune, sau doar pe ale ei daca profilele voastre Facebook nu au nimic in comun.

In functie de raspunsurile ei la mesajele tale, poti construi o strategie si poti apela la umor, insa evita glumele care ar putea sa o jigneasca.

 

Obtine rapid numarul de telefon

 

Chiar daca flirtul pe Facebook este reusit, putine femei accepta o intalnire cu un barbat pe care l-au cunoscut accidental online. Scopul tau este sa-i obtii numarul de telefon pentru a continua tatonarea in discutii telefonice sau prin mesaje text.

Sun-o doar pentru a obtine o intalnire si nu te intinde la vorba. Nu o suna doar ca sa o intrebi ce face, deoarece vocea joaca un rol important in atractie, si nu vrei sa te auda vorbind prea mult pana la prima intalnire, cand va avea ocazia si sa te vada.

In dating-ul online, ca si in viata de zi cu zi, sansele cele mai mari de a descoperi o compatibilitate cu o femeie le ai atunci cand esti tu insuti.

Sigur, iti poti minimiza defectele la inceput, insa nu minti pe profilul Facebook sau la telefon. Daca te prinde cu minciuna, ai sanse foarte mici sa mai obtii o a doua intalnire.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare