Dragoste

#relatie secreta #dragoste #coleg #relatie #coleg serviciu

Cum sa ascunzi faptul ca esti indragostit/a de un coleg de serviciu

Simti ca iti bate inima mai tare atunci cand te intalnesti pe hol cu un coleg de serviciu sau razi cu pofta la glumele lui si iti pare irezistibil? Acestea sunt cateva semne ca esti indragostit/a de un coleg de munca. Relatiile de dragoste la serviciu pot fi insa destul de dificile, mai ales daca compania le interzice sau, pur si simplu, nu vrei ca ceilalti sa afle despre acest lucru.

Indiferent de motivul pe care il ai, exista cateva moduri prin care iti poti ascunde sentimentele amoroase fata de un coleg de munca si, in acelasi timp, prin care sa te impaci cu ideea ca aceasta iubire neimpartasita nu se poate finaliza intr-o relatie:


1. Analizeaza-ti sentimentele

Inainte de toate este bine sa iti analizezi sentimentele pentru a-ti da seama daca esti cu adevarat indragostit/a sau este o simpla stare, un moft. Ambele sentimente se manifesta la fel de puternic, insa dragostea adevarata persista in timp.

Totodata, aceste sentimente pot fi determinate si de mediul stresant de la munca. Poti fi fascinat/a de un coleg doar pentru simplul fapt ca se descurca remarcabil in situatii-limita.

Daca totusi gandurile tale zboara la lucruri si mai intime, incearca sa iti dai seama daca acest lucru este ceva durabil sau doar efemer.

Incearca sa iti dai seama daca nu esti atras/a doar de faptul ca impartiti aceleasi valori sau aveti interese comune. Daca esti fermecat/a de calitatile sale interioare sau doar il admiri pentru profesionalismul sau. De asemenea, puterea sau pozitiile de conducere sunt ademenitoare in contextul muncii si pot provoca pasiune. Asadar, incearca sa iti dai seama daca nu cumva iti cauti doar un mentor.


2. Gandeste-te la reactiile colegilor

Daca esti indragostit/a de seful tau ar fi bine sa iti ascunzi sentimentele deoarece colegii tai ti-ar putea face viata un calavar. Ai putea fi acuzat/a de abuz de putere, de favoritism sau nedemn de incredere.

De asemenea, chiar daca colegii tai par sa fi acceptat aceasta relatie, ei iti vor pune pune tot timpul la indoiala confidentialitatea.


3. Incearca sa stai la distanta

Daca vrei sa ascunzi faptul ca esti indragostit/a de un coleg de serviciu, incearca sa stai cat mai la distanta de el. Astfel, vei reusi sa iti controlezi sentimentele si poate sa le si inabusi. Daca ai insa un contact direct cu acesta, incearca sa il contactezi cat mult prin e-mail sau orice alt mijloc online si evita conversatiile fata in fata.

Sursa foto: nymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului