Dragoste

#recucerire partener #relatie #recucerire #cuplu #dragoste

Cum poti reaprinde flacara iubirii

In orice relatie exista suisuri si coborasuri, insa atunci cand unul dintre parteneri nu mai nutreste sentimente de iubire pentru celalalat, poate insemna sfarsitul relatiei. Nu te da insa batut si incearca sa-ti recuceresti jumatatea apeland la cateva trucuri simple.

Discutati despre problema

Celalalt s-a indragostit de tine pentru calitatile pe care le ai. Pe parcurs, fie din cauza serviciului, fie pentru ca au aparut copiii, ceea ce inseamna mai multe responsabilitati si schimbarea prioritatilor, comportamentul se schimba. Daca simti ca partenerul nu te mai iubeste, este bine sa aveti o discutie sincera, sa vedeti in ce punct va aflati si sa stabiliti ce este de facut, astfel incat sa o luati de la capat.

Nu il sufoca

Cand iti dai seama ca nu te mai iubeste, primul implus, ca sa ii recastigi iubirea, este sa incepi sa-i acorzi toata atentia din lume: stand doar in preajma lui, spunandu-i cat de mult il iubesti si incercand sa-i dai toate argumentele posibile pentru a ramane impreuna. Este o atitudine care de cele mai multe ori face mai mult rau decat bine, deoarece partenerul se va simti sufocat si va gasi un motiv in plus sa puna punct relatiei. Ideal ar fi sa ii acorzi libertate, sa poata sa se gandeasca la ce a mers rau in relatie. Acest lucru este valabil si pentru tine, pentru a-ti dai seama daca ai gresit.

Schimbare de look

Atat femeile, cat si barbatii au tendinta ca dupa oficializarea relatiei sa se culce pe o ureche si sa nu mai fie atenti la imaginea lor exterioara. De asemenea, si lipsa constanta a dovezilor de iubire il poate face pe partener sa nu mai nutreasca aceleasi sentimente de iubire. Este cazul sa incepi un plan de recucerire, prin care sa ii arati cat de mult il apreciezi. Ca femeie, fii foarte atenta la felul in care arati, deoarece orice s-ar spune, barbatii acorda o importanta deosebita aspectului fizic. Asadar, o noua tunsoare, o manichiura si o pedichiura perfecte sau inceperea unei diete sanatoase pot face minuni.

Gelozia, o arma buna

O doza mica de gelozie poate reaprinde flacara iubirii. In niciun caz nu trebuie sa te intalnesti cu alte persoane de sex opus, ci doar sa incepi sa te arnajezi mai mult, si sa iesi in oras cu prietenii. Astfel, ii dai de inteles ca te poate pierde.

Sursa foto: wallpapaerscraft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului