Dragoste

#barbati #femei #relatii #dragoste #iubire #sex #despartire #explicatie #neintelegere

Cum lasa barbatii femeile frustrate

In ultimul timp, am observat ca multe femei raman prinse in te miri ce relatii, agatate de te miri ce barbati pe care zic ele, ii iubesc la nebunie, dintr-o pura frustrare si nimic mai mult. De altfel m-am lamurit ca a lasa o femeie frustrata este o noua tehnica de cucerire folosita in ograda vecina populata de barbati. Dar de unde vine aceasta frustrare si ce impact are ea asupra psihicului uneori fragil al femeii? Sa o luam in ordine cronologica.

Un el si o ea se hotarasesc sa formeze un cuplu. Lucrurile intre ei merg perfect, norisiorii se aliniaza frumusel sus pe cer pentru a le scrie iubirea, pasarelele isi dreg tacticos glasurile pentru a le canta amorul, florile isi uda radacinele singure doar pentru a imboboci in numele lor etc.  Toate bune si frumose pana in momentul in care el se decide sa schimbe macazul, sa intoarca spatele dintr-o singura miscare si sa plece. Fara explicatii, fara cuvinte , fara eternul „nu e vina ta, eu sunt de vina” pe care unii barbati, mai temerari de fel,  il folosesc.

Ce face femeia in toata aceasta poveste? Ramane locului... si se intreaba. Se intreaba azi, se intreaba maine, se intreaba o saptamana, oricat este nevoie pentru a afla raspunsul care sa o lumineze.  Dupa sute de semne de intrebare si mii de scenarii inventate, realizeaza insa ca nu gaseste niciun raspuns, ba din contra, da peste si mai multe straturi de ceata neagra si densa.  Ce face in aceste conditii? O apuca frustrarile. Una peste alta ea chiar nu pricepe cand s-a produs aceea schimbare de statut, avand in vedere ca pentru ea norisorii inca ii mai scriau iubirea acolo sus pe cer si bobocii chiar dadeau sa infloreasca.

Astfel incepe sa se enerveze si sa-si ia sursa nervilor ei la injuraturi . Decide pentru moment ca este mai sanatos si la indemana sa lasa la o parte tampeniile si sa-si vada de viata ei, dar revine asupra problemei. Vedeti voi, de obicei o femeie care nu primeste raspunsurile si nu pricepe de ce s-a terminat totul asa brusc si dintr-o data nu se resemneaza cu una cu doua. Pana la urma, nimeni nu aprecieaza sa fie lasat in ceata, mai ales cand vine vorba de relatii, nu-i asa?

Ca atare, femeia in cauza pune frumusel la punct un nou plan de atac si porneste in cautarea raspunsurilor.  Insa binenteles ca nu le va primi. De obicei atunci cand pornesc pe acest drum, femeile risca sa se intoarca cu si mai multe intrebari decat au avut la inceput. De ce se intampla asta? Pentru simplu motiv ca barbatul niciodata nu va dori sa lamureasca o astfel de situatie. Atata timp cat lui ii convine contextul creat si mai are inca ceva cu femeia respectiva, jocul va continua.  Fie ca este vorba doar de sex, de un umar pe care sa planga cand ii e rau sau pur si simplu de o roata de rezerva pe care sa o foloseasca atunci cand cauciucul pe care il detine i s-a dezumflat, barbatul isi va tine aproape victima.

Si pentru ca stie ca nervii intinsi la maxim ai femeii aflate in ceata mai trebuie si domoliti, barbatul va mai arunca din cand si cu mici indici . Insa, sa nu va inchipui ca aceste semne o vor ajuta pe femeie sa rezolve puzzle-ul. Nu, in niciun caz! Ele vor fi folosite doar pentru a-i mai atata putin ratiunea si a-i mai rascoli nitel sufletul si sentimentele. Suficient insa pentru ca acest joc stupid sa continue.

Cand se va termina totul? Cand barbatul sa va lamuri odata pentru totdeauna daca mai doreste ceva de la aceea femeie sau nu. Daca va mai dori, atunci femeia in cauza va beneficia intr-un final de sursa obsesiilor ei si se va putea numi fericita. Daca nu, atunci va fi nevoita sa plece cu coada intre picioare si cu un orgoliu adanc ranit insa nu fara a mai suspina de cateva ori, la date precise chiar, dupa „marea ei iubire neimpartasita”.

Si cand te gandesti ca toata aceasta tevatura telenovelistica care s-a creat se datoreaza in mare faptului ca femeii chiar ii este frica de finalul jocului. Caci, daca nu ii era,  poate ca l-ar fi inchis ea cu mult timp in urma. Dar cum ar putea face lucrul acesta cand Don Juan-ul nostru ii mai intinde din cand in cand cate un deget? Si mai vine si cu precizarea: „ acum ca ti-am dat un deget, banuiesc ca nu te astepti ca-mi vei lua si toata mana, nu?”

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Sursa foto : www.glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare