Dragoste

#partenera perfecta #relatie #partenera #barbati

Cum isi aleg barbatii femeia perfecta

Contrar asteptarilor, cand isi cauta jumatatea, barbatii nu se uita dupa un supermodel, cu picioare inalte si sani perfecti, ci sunt atrasi in special de trasaturile de caracter.  Iata ce isi doresc cu adevarat barbatii de la jumatatea lor:

Barbatii isi doresc o femeie care sa aiba incredere in ea si sa fie inteligenta, astfel incat sa le fie de ajutor si in momentele de cumpana, spun barbatii chestionati de foxnews.com. De asemenea, acestia considera ca femeia ideala nu are preocupari exclusiv materialiste, mai exact situatia financiara a barbatului nu trebuie sa fie una decisiva.

Barbatii au nevoie si de cineva pe care se pot baza, de aceea jumatatea lor trebuie sa fie puternica, dar si sincera. Alte tipologii de femei care atrag barbatii sunt cele cu simtul umorului, cele care dau dovada de rabdare, de spontaneitate si de blandete.

Sursa foto: truelovestories.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului