Dragoste

# alegere inel #inel de logodna

Cum alegi inelul de logodna in functie de personalitatea iubitei

La ce se gandeste oare o persoana atunci cand priveste un inel de logodna? La cea care il poarta sau la cel care l-a daruit?

Un dar din dragoste, inelul de logodna este cel care, odata ce sta splendid pe degetul unei femei, inseamna ca a contribuit la DA-ul dorit. Astfel, se poate spune ca este pe placul iubitei si ca, atat tipul pietrei, cat si forma acesteia, se potrivesc personalitatii celei care il poarta.

Spune-mi cum arata piatra de pe inelul de logodna ca sa iti spun cine esti

Da, tipul pietrei spune si el multe despre cea care poarta inelul, insa astazi ne vom indrepta atentia catre forma.

Inelul de logodna cu piatra Princess

Aceasta forma ar trebui purtata de catre o femeie plina de farmec, care viseaza la o nunta ca in basme. Rochia de mireasa la care aspira este, desigur, una de printesa, iar cadrul in care viseaza ca se va desfasura nunta este unul clasic si elegant.

Femeia care poarta un inel de logodna cu piatra Princess este, mai presus de toate, delicata. Are o sensibilitate aparte si iubeste sa se simta in centrul atentiei, iar cand vine vorba de relatiile interumane, este prima care sare in ajutorul semenilor sai.

Inelul de logodna cu piatra Emerald

Cele care poarta inele de logodna cu piatra Emerald tin la traditie, insasi forma clasica spunand acest lucru.

Femeia care poarta acest tip de inel este una romantica si sofisticata, careia ii place sa fie curtata ca pe vremuri, sa fie cucerita in fiecare zi de printul ei cu mici atentii si vorbe alese cu grija. isi doreste o nunta clasica, traditionala, in care toate elementele emana bun gust si armonie.

Inelul de logodna cu piatra rotunda

Femeile pasionale si loiale sunt cele care prefera inelele de logodna clasice cu piatra rotunda. Familia si stabilitatea sunt valori de care nu se dezic niciodata, iar respectul reciproc este prioritatea lor numarul 1.

Nunta la care viseaza este, de asemenea, una traditionala, clasica, cu respectarea tuturor traditiilor, de la rochie si pana la decoratiuni sau muzica.

Inelul de logodna cu piatra Pear

Inelul de logodna cu piatra in forma de para este rezervat femeilor care vor sa iasa in evidenta, mereu atragatoare, carismatice, increzatoare in fortele proprii si gata sa capteze atentia in orice moment.

Poate, de aceea, inelul de logodna cu forma Pear este foarte popular printre vedetele de la Hollywood. Femeia care stie ce vrea, eleganta in orice situatie, va atrage toata atentia la nunta ei sofisticata, la care vor fi invitate foarte multe persoane.

Inelul de logodna cu piatra Heart

Inelele de logodna in forma de inima sunt fermecatoare si sunt cele mai bune optiuni pentru romanticele incurabile.

Femeia careia i se potriveste acest tip de inel vrea ca toata lumea sa stie ca este indragostita si nu este deloc timida atunci cand vrea sa isi arate sentimentele pentru iubitul ei. Dorinta ei de a-si manifesta si arata mereu iubirea este combustibilul relatiei. Nunta va fi una extrem de romantica, pentru ca asa a visat de cand era mica.

Inelul de logodna cu piatra ovala

Piatra ovala a fost forma aleasa de catre Printul Edward pentru a o cere in casatorie pe Sophie Rhys-Jones in 1999. Dar nu doar aceasta contesa a fost ceruta de sotie cu un astfel de inel, ci foarte multe nume importante din istorie. Asadar, putem spune ca femeia care poarta un inel cu forma ovala este puternica, hotarata si foarte pretentioasa.

Aceasta isi manifesta mai greu iubirea prin cuvinte, insa o arata suficient prin actiunile sale. Nunta la care viseaza nu este opulenta, dar fiecare element care o compune este selectat cu o atentie sporita, astfel incat rezultatul sa fie o expresie a rafinamentului.

Exista multe alte modele de inele de logodna. Te invitam pe e-ring.ro pentru a descoperi cum arata aceste forme atunci cand este selectat si tipul pietrei. O alegere sigura este diamantul, insa si restul pietrelor (rubin, smarald, safir, ametist etc.) sunt de o frumusete aparte si, in plus, fiecare dintre ele simbolizeaza ceva anume.

Oferta diversificata de inele de logodna iti va facilita alegerea. in cazul in care intampini dificultati, specialistii E-ring sunt langa tine si te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti: la inelul de logodna perfect!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului