Dragoste

#cuplu #craciun

Craciunul in doi

Te-ai indragostit si vrei sa petreci craciunul doar alaturi de persoana iubita ? Iata cum poti transforma Craciunul in cea mai romantica sarbatoare.

Craciunul in doi poate fi un un eveniment minunat, care sa celebreze dragostea pe care o porti in suflet pentru persoana iubita. Daca ai hotarat ca vrei sa petreci sarbatorile in cuplu, iata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea parte de o sarbatoare memorabila.

Discutati cu familiile voastre si explicati-le ca vreti sa petreceti aceasta sarbatoare impreuna, in caminul vostru. Chiar si cei mai incapatanati parinti vor accepta sa se lipseasca de voi in ajun si in ziua de Craciun daca le explicati impreuna motivele pentru care vreti sa petreceti Craciunul in doi.

Chiar daca ati scapat de vizitele la rude in ziua de Craciun, puteti sa faceti cate o vizita scurta famililiilor duminica, in a doua zi de Craciun.

Daca v-ati hotarat sa transformati Craciunul intr-o sarbatoare dedicata iubirii voastre, va trebui sa va pregatiti din timp. Cumparati impreuna bradul de Craciun si impodobiti-l ascultand colinde.

Daca vrei ca aceasta sarbatoare sa fie dedicata iubirii voastre, cumparati impreuna toate decoratiunile de Craciun. Fiecare dintre voi are voie sa puna totusi in brad globul preferat din copilarie.

Decorati impreuna casa, cu coronite de brad si ornamente de Craciun si agatati cat mai multe crengute de vasc in fiecare camera. Acestea iti vor da ocazia sa saruti persoana iubita mai des ca de obicei.

Masa de Craciun poate fi transformata cu usurinta intr-o cina romantica. Secretul sunt lumanarile parfumate in culorile sezonului: rosu, verde sau auriu. O cina la lumina lumanarilor poate fi perfecta pentru seara de Craciun in doi.

Poti prepara mancaruri traditionale sau poti incerca retete noi. Chiar daca afara ninge, desertul nu trebuie servit neaparat in farfurie. Bucurati-va de vacanta si de clipele petrecute impreuna, care se vor transforma in amintiri frumoasa si va vor consolida relatia.

Dupa ce ai ales cadoul perfect, aseaza-l sub brad. Puteti desface impreuna cadourile la lumina beculetelor din pomul de Craciun.

 

Declara-i dragostea ta de Craciun

 

Craciunul este un moment magic in care declaratiile de dragoste hiperbolice sunt primite cu bucurie. Spune-i persoanei iubite ca momentele petrecute impreuna sunt cel mai frumos cadou de Craciun.

Daca i-ai cumparat mai multe cadouri persoanei iubite, nu i le da pe toate in acelasi timp. Pastreaza unul pentru ziua de Craciun si astfel veti putea retrai emotia deschiderii cadourilor.

Nu uita sa decorezi si dormitorul pentru a crea o atmosfera romantica. Lumanarile parfumate sau petalele de trandafir vor fi cu siguranta apreciate.

Puteti viziona impreuna un film clasic de Craciun sau chiar o comedie romantica. Primiti colindatori si ascultati imbratisati cantecele traditionale de Craciun.

Craciunul in doi poate fi una dintre cele mai frumoase experiente la inceputul unei relatii. Daca pregatesti toate detaliile inainte, veti avea cu siguranta parte de o seara magica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare