Dragoste

# flori cutie # comanda flori #flori

Comanda online cutii cu flori si exprima-ti sentimentele cu eleganta si rafinament

Intotdeauna un buchet de flori este mai mult decat un simplu „Te iubesc” sau „La multi ani”. Indiferent de ocazie si, mai ales, datorita faptului ca nu trebuie sa fie o ocazie speciala, florile  sunt cea mai bun metoda pentru a-ti exprima sentimentele.

 

Cel sau cea care primeste florile intotdeauna se va simti special/a. Oferind un buchet de flori sau, conform celor mai noi tendinte, un model original si deosebit dintre numeroasele tipuri de cutii cu flori de pe Maisondor.ro iti oferi tie insuti/insati o bucurie aparte, intocmai pentru ca persoana draga se incarca de incatare si recunostinta.

Datorita diversitatii si diferitelor stiluri ale aranjamentelor florale disponibile, alegerea unui singur model poate fi greu de realizat. Crezi ca persoanei dragi i-ar placea un model simplu si elegant sau un aranjament care sa abunde de culori si miresme?

Pentru a-ti usura alegerea poti alege modelul preferat dintr-o gama variata de cutii de aranjamente florale dintr-o florarie online, ceea ce iti va permite sa castigi timp si bani. Le alegi online, confirmi pentru comanda, iar in maxim doua ore, daca destinatarul este in Bucuresti, cutia  cu flori este in bratele sale.

Indiferent de stilul preferat, aranjamentele florale continua sa aiba un rol important in cadrul ceremoniilor de sarbatoare, religioase sau ca si decoratiune zilnica. Desi fiecare floare are propria sa sensibilitate aparte, culoarea este un aspect plin de semnificatii. In cazul in care esti nesigur/a de semnificatia particulara a unei plante sau  flori, te poti concentra mai degraba pe culoarea/culorile acesteia. De exemplu:

  • Rosu – Semnifica dragoste, dorinta si incredere;
  • Violet – Semnifica admiratie, dorinta de succes si realizare;
  • Portocaliu – Semnifica implinire, vitalitate si pasiune;
  • Galben – Culoare a unei noi prietenii sau unui nou inceput;
  • Verde – Fertilitate, buna-stare si sentimentul de recuperare;
  • Albastru – Semnifica seninatatea, pacea interioara si onestitatea;
  • Roz – Frumusete, tinerete si gratie;
  • Alb – Semnifica inocenta si puritatea.

Daca nu iti este usor sa iti exprimi in cuvinte sentimentele fata de o persoana, aminteste-ti ca un simplu gest poate fi la fel de important. Iar florile au insasi aceasta calitate. Mai ales cand alegi o cutie acrilica cu un numar impresionant de fire de trandafiri proaspeti, vei comunica tot ceea ce trebuie atunci cand persoana draga va primi in dar cadoul tau.

Astfel de cutii cu flori de pe Maison d’Or sunt adecvate pentru orice ocazie si se potrivesc cu orice varsta sau tip de personalitate. Indiferent ca persoana este tanara sau in varsta astfel de aranjamente florale sunt intotdeauna potrivite.

Avantajele de a comanda online cutii cu flori

  • Este o metoda comada, economa si eficienta – Cumparaturile online sunt mult mai rapide decat iti imaginezi, mai ales in cazul in care ai uitat sa cumperi cadoul potrivit pentru persoana draga;
  • Preturi competitive – Pentru a-i intampina pe clientii sai, o florarile online care intelege foarte bine atat avantajele cat si dezavantajele afacerii sale, va cauta intotdeauna sa ofere calitate si frumusete la un pret accesibil;
  • Livrare rapida si gratuita – In doar doua ore in cazul in care comanda este realizata pentru o adresa din Bucuresti. Ceea ce valorifica si mai mult posibilitatea de a comanda aranjamentul floral potrivit sau una dintre numeroasele cutii cu flori.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii