Dragoste

#partener infidel #tarife detectiv particular # detectiv particular Bucuresti #detectiv particular

Cinci motive sa apelezi la un detectiv particular cand iti suspectezi jumatatea de infidelitate

 

Fidelitatea in cuplu este la mare pret in zilele noastre, iar suspiciunile care isi fac loc in viata noastra, justificat sau nu, pot fi extrem de daunatoare. Un detectiv particular te poate ajuta sa faci lumina acolo unde intunericul geloziei si al indoielilor incepe sa se intinda peste o viata fericita.

Scenariul 1: Esti casatorita de cativa ani, in relatia voastra parca s-a instalat o oarecare monotonie, iar sotul pare tot mai greu de multumit de cate ori ajunge acasa. In schimb, iese tot mai des la fotbal sau la sala cu baietii, iar sesiunile au, evident, "prelungiri" la bere. Asta cu toate ca pana nu demult nu era chiar atat de preocupat de a face sport.

Scenariul 2: Ai o sotie care in ultima vreme a inceput sa fie tot mai atenta la aspectul sau fizic, ceea ce te bucura, evident, doar ca parca sta tot mai putin pe acasa, iar tu nu te poti bucura de schimbarile in bine pe care le-a tot facut. In schimb, lucreaza tot mai des peste program si, colac peste pupaza, firma la care este angajata organizeaza destul de des teambuilding-uri.

Ce au in comun cele doua scenarii? Suspiciunea de infidelitate care se intensifica tot mai mult, de la o zi la alta, odata cu gelozia si frustrarile. Tensiunile in cuplu risca sa escaladeze, iar fericirea pare tot mai departe, cu fiecare episod care accentueaza temerile, cu fiecare telefon ciudat sau cu fiecare mesaj pe care il primeste "suspectul" si la care pare ca zambeste complice.

In acest moment exista trei optiuni pentru cel care se crede inselat:

  • il intrebi pe presupusul infidel daca are o relatie paralela, desi stii ca sansele sa recunoasca sunt minime; in plus, chiar daca spune adevarul si nu a calcat stramb, indoielile tale nu vor putea fi spulberate de un simplu "nu";
  • pornesti o "ancheta" pe cont propriu (ii verifici telefonul, il urmaresti, ii chestionezi prietenii), dar iti asumi si riscul ca asta sa dauneze relatiei daca ai gresit si investigatiile tale sunt deconspirate, iar celalalt le va interpreta ca pe o lipsa de incredere si de respect;
  • apelezi la un detectiv particular, care, cu profesionalism si mijloace specifice, va reusi mult mai usor sa iti confirme sau sa iti infirme banuielile.

Avantajele aduse de serviciile unui detectiv particular

Cand doresti sa probezi infidelitatea partenerului de cuplu, serviciile unui detectiv particular Vestigo.ro sunt calea cea mai sigura, rapida si eficienta, dar si cea mai "curata", daca se va dovedi ca suspiciunile tale au fost eronate; partenerul nici nu va sti ca a fost urmarit, iar banuielile tale vor ramane doar intre tine si agentia de detectivi, fara ca relatia sa aiba de suferit. Daca, in schimb, cel mai negru scenariu se va confirma, vei avea toate dovezile necesare pentru a-l confrunta pe partenerul infidel.

Un detectiv particular care isi desfasoara activitatea legal va semna un contract confidential cu beneficiarul si va supraveghea subiectul cu discretie si profesionalism pentru a aduna dovezi si a elimina incertitudinea din viata clientului.

Cauti detectiv particular Bucuresti? Indiferent daca temerile iti vor fi confirmate sau infirmate, ca beneficiar vei primi un raport detaliat al investigatiei si, in functie de datele obtinute, vei sti ce ai de facut in continuare.

Daca se impune, raportul unui detectiv particular poate fi folosit si in instanta, in cadrul proceselor de divort, al celor pentru incredintarea copiilor minori sau pentru partaj.

Detectivii particulari de la firma Vestigo te ajuta sa scoti adevarul la lumina, sa elimini suspiciunile sau sa confirmi ceea ce te framanta in ultimul timp.

Cat costa serviciile unui detectiv particular

Multi ar crede ca a angaja un detectiv particular este un lux, insa firma Vestigo ofera servicii la costuri rezonabile, calculate in functie de amploarea investigatiei si de resursele tehnice si umane pe care aceasta le implica.

Aceasta firma ofera tarife detectiv particular extrem de scazute in domeniu. Preturile practicate sunt fara concurenta in tara si in strainatate, prioritatea fiind oferirea de servicii de cea mai inalta calitate profesionala si morala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare