Dragoste

#casatorie #banner #cereri in casatorie #flash mob #inel de logodna

Cereri in casatorie moderne: cum sa o impresionezi cand ii oferi inelul de logodna

Cererea in casatorie este un moment plin de emotie, atat pentru persoana care ofera inelul de logodna, cat si pentru cea care il accepta. Desi inca se mai pastreaza traditia veche de secole, conform careia barbatul merge acasa la iubita si cere acceptul tatalui ei pentru a o putea lua de sotie, de ceva timp cererile in casatorie sunt din ce in ce mai nastrusnice. Fie ca urmeaza sa-ti ceri iubita in casatorie, fie ca vrei doar sa-ti conturezi o idee despre cum ai putea sa oferi la un moment dat inelul de logodna, ti-am pregatit cateva sugestii emotionante, care o vor impresiona.

Cere-o in casatorie la cinema

Pregateste-ti din timp cererea in casatorie, daca vrei sa o impresionezi cu adevarat si sa ii arati cat de importanta este pentru tine. Apeleaza la ajutorul socrilor si al prietenilor pentru a putea pune la cale planul. De asemenea, roaga-i pe administratorii unui cinematograf sa difuzeze un filmulet romantic in care aduni cele mai frumoase amintiri pe care le ai cu iubita ta.

Nu spune nimeni ca va fi simplu sa-ti pui in aplicare ideea, insa pentru viitoarea ta sotie merita sa faci orice efort, mai ales atunci cand vrei sa o ceri in casatorie.

Organizeaza un flash mob pentru ea

Vrei sa transformi cererea in casatorie intr-un moment de neuitat? Atunci pregateste o melodie sugestiva, cum ar fi cea a artistului Bruno Mars, "Marry You", si organizeaza un flash mob. Pentru aceasta, poti apela la un grup de dansatori experimentati, alaturi de care sa inveti o coregrafie. Organizeaza un flash mob intr-o piata publica si fa in asa fel incat sa-ti aduci iubita in locul respectiv fara sa-ti tradezi intentiile.

Fa-i o farsa

Nimic nu este mai placut decat sa treci de la starea de agonie la cea de extaz. Fa o cerere in casatorie cu totul speciala, apeland la o televiziune publica. Farsele au mare succes in prezent, asa ca nu ar trebui sa-ti fie greu sa gasesti producatori dispusi sa te ajute cu o cerere in casatorie. Initial ii pregatesti o farsa, pentru ca ea sa nu banuiasca nimic din ce va urma, dupa care o ceri in casatorie in cel mai romantic mod posibil.

Afiseaza un banner cu cererea in casatorie

Daca primele cereri in casatorie sunt prea complicate, poti oricand sa te rezumi la o cerere inc casatorie mai putin trasnita. De exemplu, poti scrie numele iubitei pe un cearsaf, alaturi de clasica intrebare "vrei sa fii sotia mea?". Urca pe acoperisul blocului si afiseaza cearsaful ca pe un banner si asigura-te ca logodnica ta il vede.

Sursa foto: shwknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare