Dragoste

#romantic #romantica #casnica #copilaroasa #parteneri #cuplu #original #cerere casatorie #casatorie

Cere-o in casatorie pas cu pas

Vrei sa transformi cererea in casatorie intr-un moment unic si special? Atunci ai nevoie de o doza de rabdare si cat mai multa dragoste. Nu te “arunca” din prima, ci las-o pe partenera ta sa citeasca printre randuri. Cere ajutorul prietenilor si pune la o serie de indicii care vor duce la intrebarea cea mare.

 

 

 

Din aproape in aproape

Aceasta cerere in casatorie iti va solicita ceva timp si rabdare, dar reactia iubitei tale atunci cand va auzi intrebarea asteptata va merita toata osteneala. Ideea este sa ii induci ideea de a fi sotia ta din aproape in aproape, iar dupa ce ii vei trezi tot felul de banuieli, sa ii adresezi intrebarea cheie: “Vrei sa fii sotia mea?”

Carui tip de femeie i se potriveste

Pentru femeia visatoare, copilaroasa , romantica sau de cariera, aceasta cerere in casatorie poate fi ingredientul perfect pentru a o “da gata”. Daca iubita ta este o femeie puternica, atunci inmoaie-i atitudinea prin aceste serii de surprize pe care i le pregatesti.

Copilaroasa va fi intotdeauna bucuroasa sa descopere noi si noi indicii; chiar si femeii de cariera ii va surade ideea unei casatorii.

Daca iubita ta este genul de femeie casnica, atunci ai nenumarate prilejuri de a-ti planifica amanuntit cererea in casatorie, avand in vedere ca ea este cea care face cumparaturile si se ocupa cu intretinerea casei; profita astfel de nenumaratele drumuri la piata sau la supermarket si de timpul pe care il petrece acasa.

Ai nevoie de:

  • bannere si anunturi inscriptionate cu propozitia magica: “vrei sa fii sotia mea?"
  • reviste si pliante care sa aiba ca tema casatoria
  • prieteni si complici care sa te ajute sa duci la bun-sfarsit planurile tale

Desfasurarea actiunii

Ideea este ca, pe parcursul unei saptamani, sa o faci pe iubita ta sa se intersecteze cu diferite moduri de expunere a cuvintelor magice, fara sa banuiasca insa ca ii sunt adresate ei.

Pasul 1

In prima zi din saptamana, strecoara-te afara din casa, inainte ca ea sa plece la serviciu, si lipeste in scara blocului, pe stalpii din apropierea casei si pe orice panou vizibil, anunturi pe care sa scrie vizibil: “Vrei sa te mariti cu mine?”.

Mai jos poti completa cu orice altceva, dar in niciun caz nu trebuie sa mentionezi numele tau sau al iubitei tale. Poti trece, de exemplu, urmatorul text: “organizam nunti, pentru detalii sunati la …”.

Important este ca propozitia magica sa “sara in ochi” si iubita ta sa observe aceste anunturi. In felul acesta, daca pana atunci nu se gandea la casatorie, ii vei infiltra in minte ideea unei nunti.

Daca iti va spune ceva despre toate acestea, prefa-te indiferent si nu prea dispus sa discuti despre acest subiect.

Pasul 2

In a doua zi, il poti ruga pe vecinul tau sa agate de geamul apartamentului sau al casei un banner tot cu aceste cuvinte: “vrei sa te mariti cu mine?” sau “vrei sa fii sotia mea?”. Pentru a nu da de banuit, poti completa de asemenea bannerul cu inca o propozitie informativa, pentru ca sotia ta sa creada ca este vorba doar de o reclama pentru o firma de organizat evenimente. Important este sa il zareasca acolo, in apropierea casei voastre, in fiecare zi cand se duce sau se intoarce de la serviciu.

Pasul 3

In a treia zi, vorbeste cu o prietena de-a iubitei tale sa o ia la o sesiune de shopping de rochii de mireasa . Bineinteles, nici macar nu trebuie sa ii dezvaluie ca o informeaza pe partenera ta, de fapt, asupra a ceea ce va urma. Pur si simplu, prietena ei trebuie sa ii spuna ca are nevoie de niste sfaturi legate de alegerea unei rochii de mireasa pentru o alta prietena de-a ei, sora, matusa, cumnata, gasiti voi. Se intelege ca iubita ta se va imagina, la un moment dat, in rochia alba.

Pasul 4  

In a patra zi, continua lista cu indicii. Creeaza-ti mai multe adrese de email cu nume absolut fara nicio logica, pentru a nu sti ca tu esti in spatele acestora. Trimite-i pe adresa ei mai multe linkuri cu site-uri care organizeaza nunti, forumuri cu si despre mirese si alte pagini legate de nunti. Oricarei femei ii face placere sa rasfoiasca astfel de informatii, asa ca iubita ta probabil ca nu va face exceptie de la regula.

Pasul 5

In a cincea zi, trimite-i acasa, prin posta, de la o adresa “anonima”, mai multe reviste si pliante avand ca tema de baza nunta: planificarea nuntii , rochia de mireasa etc. Totul trebuie sa para ca a fost trimis de o companie care se ocupa de promovarea anumitor servicii.

Pasul 6

In a sasea zi, propune-i sa mergeti la o agentie de turism pentru a va planifica vacanta. Inainte de a ajunge acolo, ai de facut cateva lucruri. Vorbeste din timp cu operatoarea de la agentie si roag-o sa iti fie complice.

Asadar, in momentul in care ajungeti acolo, aceasta ar trebui sa spuna ca sunteti un cuplu tare dragut si ca are cateva oferte de luna de miere carora nu le veti putea rezista. Chiar daca primul lucru pe care il va face iubita ta este sa precizeze ca nu aveti planuri de casatorie , operatoarea trebuie sa insiste si sa va roage sa va uitati macar pe oferte, pentru ca sunt foarte interesante si poate va trezesc “apetitul” pentru casatorie.

Pasul 7

In a saptea zi, este clar ca trebuie sa faci pasul cel mare. Dupa atatea indicii, partenera ta deja tanjeste la o nunta ca-n povesti si poate chiar incearca sa iti “sufle” vreo vorba in ceea ce priveste casatoria. In tot acest timp, tu te-ai facut ca ploua si ca nu te intereseaza acest subiect.

Este momentul sa o intampini cu o seara cat se poate de romantica, pentru ca oricat de dura sau de copilaroasa ar fi ea, cu romantismul nu ai cum sa dai gres. Umple casa cu lumanari aprinse, petale de trandafiri, o sampanie la rece si o masa pregatita festiv pentru cina. Muzica trebuie sa mearga in surdina; evident, ar trebui sa ascultati melodia voatra preferata.

Cand intra pe usa, las-o sa fie surprinsa si cuprinsa de lacrimi de bucurie pentru ca te va vedea pe tine, in mijlocul camerei, asteptand-o. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa o iei in brate, sa ii spui cat de minunat este timpul pe care il petreceti impreuna, cum intreaga lume a complotat pentru ca tu sa ii spui cat de mult o iubesti si sa o intrebi daca vrea sa fie sotia ta. Tu ce crezi ca va raspunde, dupa cat ai tinut-o in tensiune?

Inelul potrivit

Se intelege ca ai nevoie de inelul perfect. Forma clasica a inelului de logodna nu poate da gres, insa ai grija la marimea pietrei. Daca partenera ta prefera bijuteriile mai discrete, atunci nu achizitiona un inel prea opulent. Iata cateva inele cu detalii deosebite:

goldmall.ro/index.php?productID=27319
goldmall.ro/index.php?productID=27324
bespecial.ro/Bijuterii/Inele-Argint-cu-zirconiu-254-p.html
atcom.ro/Inele%20logodna1.html
bizoo.ro/firma/GoldMall/vanzare/69861/Inel-de-logodna-din-aur-alb-cu-Diamant-0-25-carate

Te-ar mai putea interesa: 

Cerere in casatorie cu peripetii

Cum sa o ceri in casatorie

Cere-o in casatorie ca-n filme

Cerere in casatorie cu adrenalina 

Cere-o in casatorie pe culmile romanismului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare