Dragoste

#cinema #cinematograf #film #cuplu #casatorie #cerere in casatorie #inel logodna #inel

Cere-o in casatorie ca-n filme

Acum ai sansa sa ii faci iubitei tale o surpriza in stil mare: cere-o in casatorie de fata cu o sala intreaga de oameni necunoscuti. Apeleaza la amabilitatea personalului de la cinema si transforma o simpla iesire la film intr-o amintire de neuitat.



Ai nevoie de:

  • bunavointa angajatilor de la un cinematograf
  • poze cu voi doi si melodia preferata
  • o seara in oras


Despre ce este vorba:

Aceasta poate fi sansa ta de a-ti surprinde iubita cu o cerere in casatorie inedita. Chiar  daca te stie drept un tip haios si pus pe sotii, sunt sanse mai mici sa se astepte ca o vei cere in casatorie de fata cu o sala plina de oameni.

Desfasurarea actiunii:

Partea cea mai dificila va fi sa ii convingi pe angajatii unui cinematograf sa te ajute la realizarea acestei cereri in casatorie. Asadar, ai nevoie de bunavointa si intelegere. Va trebui sa pregatesti in prealabil cateva lucruri: un colaj cu cele mai frumoase poze de cuplu pe care le-ati realizat impreuna, melodia voastra, pe care vor fi rulate aceste poze si textul “Vrei sa te mariti cu mine?”, care va fi afisat dupa rularea colajului. O cerere in casatorie care se va desfasura destul de rapid, dar care cu siguranta va avea efect.

Lucrurile ar trebui sa se desfasoare in felul urmator:

Va pregatiti pentru o seara in oras. O seara ceva mai speciala, insa prietena ta nu stie inca ce i se pregateste. Incearca sa ii oferi o iesire cu tot tacamul: mai intai luati masa la un restaurant cochet, apoi, ca in vremurile in care lumea se ducea la cinema, o inviti la un film.

Poate reusesti sa mergeti la un film ceva mai romantic, ca sa fiti in ton cu ceea ce urmeaza. Daca prietena ta are simtul umorului si vrei sa o faci sa-si aduca aminte toata viata acest moment, atunci de ce sa nu optezi pentru un film de groaza? Ce poate fi mai frumoas decat ea cuibarindu-se in bratele tale, speriata? Alegerea filmului iti apartine, mai important este ceea ce se va intampla.

Acum intervine partea pe care tu deja ai pus-o la punct cu angajatii cinematografului. In timpul filmului, vizionarea este brusc oprita, luminile se aprind, iar cineva anunta ca s-a produs o defectiune de ordin tehnic si de aceea este nevoie de o scurta pauza. Apoi, imediat dupa acest anunt, cand lumea nu a inceput inca sa se indrepte spre iesire, pe ecran va aparea colajul cu pozele voastre, pe fundalul melodiei alese de tine.

La sfarsitul slideshow-ului, vor aparea cuvintele : “Vrei sa te mariti cu mine?”. Bineinteles ca tu esti deja pregatit cu inelul de logodna. Tot ce trebuie sa faci este sa primesti raspunsul alfirmativ si sa va lasati aplaudati de multimea din cinematograf. Ca bonus, ai putea vorbi cu personalul de la bilete sau supraveghetorii din sala sa iti ascunda un buchet de flori pe care sa il oferi iubitei tale dupa ce ti-a acceptat inelul de logodna.

Aceasta cerere in casatorie nu este foarte greu de realizat, pentru ca ai nevoie doar de oameni binevoitori, dispusi sa te ajute. Chiar daca este posibil sa te lovesti de un refuz, nu renunta si contacteaza personalul mai multor cinematografe, pana gasesti ceea ce iti doresti.

Atentie insa! Daca prietena ta este o fire introvertita si nu se simte prea bine atunci cand toate privirile sunt atintite asupra ei, atunci gandeste-te de doua ori inainte de a incerca asa ceva. Nu cred ca ai vrea sa ii lasi o amintire neplacuta.

Inelul de logodna ideal

Alege inelul de logodna in functie de personalitatea si gusturile iubitei tale. Daca partenera ta este o fire extrovertita, atunci nu trebuie sa te limitezi neaparat la un inel discret. Chiar daca alegi un model care sa iasa in evidenta, tine minte ca bunul gust ar trebui sa se regaseasca in alegerea unei bijuterii care va fi purtata o viata intreaga. Iata cateva modele:

coriolan.ro

bijuterii-aur.ro

micrigold.ro

mardikian.ro

atcom.ro

Te-ar mai putea interesa:

Cerere in casatorie cu peripetii

Cere-o in casatorie pas cu pas 

Cum sa o ceri in casatorie

Cerere in casatorie cu adrenalina 

Cere-o in casatorie pe culmile romanismului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare