Dragoste

#sfaturi #casnicie #sfaturi casnicie

Cele mai proaste 3 sfaturi pe care le poti primi in casnicie

Cand esti casatorit, ai sanse mari sa primesti tot felul de sfaturi mai utile sau mai putin utile, de la persoane mai mult sau mai putin indreptatite sa-ti spuna ce sa faci. Nu trebuie sa pleci intotdeauna urechea la ceea ce spun cei din jur, ci trebuie sa te gandesti daca decizia pe care o iei intr-un anumit moment este favorabila pentru tine.


1. Ramaneti impreuna de dragul copilului

Unele casnicii nu tin o vesnicie, asa ca daca incepi sa suferi si sa simti ca locul tau nu mai este alaturi de actualul partener, cel mai bine este sa iesi din relatia toxica. Dar ce te faci daca la mijloc este si un copil? Accepti compromisul de a ramane intr-un mariaj nefericit sau alegi, la fel ca multi altii, sa te desparti si sa incerci sa ai o relatie civilizata cu celalalt parinte?

Unul dintre cele mai proaste sfaturi pe care le poti primi este acela de a ramane o familie de dragul copilului. Nimeni din afara nu poate sti ce este mai bine pentru tine si pentru copilul tau, astfel ca trebuie sa decizi singur ce trebuie sa faci mai departe.


2. Se va schimba odata cu nasterea copilului

Cand o femeie nu se mai simte iubita si afla ca sotul ei este infidel, unul dintre cele mai proaste sfaturi pe care il poate primi este "mai asteapta, se va schimba odata cu nasterea copilului". Este putin probabil ca un barbat sa-si schimbe comportamentul dupa ce devine tata, dar daca femeia este dispusa sa-si asume riscul, poate incerca si aceasta varianta de a-l aduce pe drumul cel bun.


3. Faceti sex cat mai des

Te-ai plans unei persoanei apropiate ca relatia ta conjugala nu mai este ca la inceput, ca romantismul si pasiunea au inceput sa paleasca? Ei bine, atunci sa nu te mire daca persoana respectiva te sfatuieste sa faci sex cat mai des cu partenerul tau, ca si cum sexul ar rezolva problemele financiare sau alte aspecte care iti afecteaza relatia. Este adevarat ca sexul este important intr-o casnicie, dar trebuie sa iti spuna cineva cat de des trebuie sa il pui in practica pentru a avea o casnicie fericita?

Sursa foto: dyanecampbell.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului