Dragoste

#sarut #legi ciudate #legi sarut

Cele mai ciudate si absurde legi despre sarut

Potrivit statisticilor, oamenii isi petrec aproximativ 20.000 de minute din viata sarutandu-se, ceea ce insumeaza in jur de doua saptamani non-stop. In multe regiuni ale lumii, aceste minute nu pot fi "consumate" in public, iar in altele, sunt cronometrate pe ceas de autoritati ori pedepsite cu inchisoarea. Iata care sunt tarile care au adoptat cele mai ciudate si absurde legi cu privire la sarut!

Indiana, SUA

In Indiana, SUA, barbatii cu mustata nu au voie sa se sarute cu cineva in public, indiferent ca este vorba de iubita, sotie, amanta sau de un sarut prietenesc, pe obraz, cu un prieten. Tot acesta este si statul in care barbatilor le este interzis sa se excite in afara propriului lor camin. Nu ne putem inchipui cum isi dau seama autoritatile si cine sta sa-i verifice de fiecare data cand ies din casa, dar... legea e lege!

Eboli, Italia

Eboli este un orasel italian situat la Sud de Napoli in care oamenii nu au voie sa se sarute in masina in timp ce vehiculul este in miscare. Primarul orasului considera ca acest gest este o amenintare atat la siguranta pasagerilor, cat si la cea publica. Asadar, daca pleci in vacanta in Italia cu masina si treci prin acest orasel, este indicat sa te abtii de la a-ti manifesta dragostea fata de partener prin sarut, daca nu vrei sa primesti o amenda de 415 euro.

Iowa, SUA

America este continentul lumii care a implementat cele mai ciudate si absurde legi sexuale, una dintre ele fiind cea din Iowa, stat in care este ilegal ca un sarut intre doi indragostiti sa dureze mai mult de cinci minute.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

In Dubai, ca si in multe alte tari arabe, sarutul in public este interzis prin lege si pedepsit de autoritati cu inchisoarea. Judecatorii nu au nevoie de prea multe dovezi si procese. Este suficienta o declaratie a unui reclamant pentru a da sentinta.

Japonia

In Japonia, legea impune ca un sarut intre doua persoane sa nu dureze mai mult de o secunda, iar distanta corpurilor in timpul savarsirii actului sa fie destul de mare. De asemenea, la fel ca si in China, in Japonia, sarutul pe buze este considerat un act sexual. Oamenii sunt constant avertizati ca se pot alege cu tot soiul de boli "spurcate" in urma sarutului.

Colorado, SUA

In tinutul Colorado, femeile trebuie sa fie perfect constiente atunci cand sunt sarutate de barbati. Este interzis prin lege ca barbatii sa-si sarute partenerele in timp ce dorm.

Sursa foto: 4399qisha.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului