Dragoste

#prima intalnire #intalnire #intalnire discutii

Ce sa nu-i spui partenerei tale la prima intalnire

Daca te-ai decis sa iesi cu cineva la o prima intalnire , in mod sigur iti doresti ca totul sa decurga bine si sa faci o impresie placuta. Tocmai de aceea este important sa stii care sunt regulile nescrise pentru aceasta ocazie. Daca nu ai mai iesit demult, afla ce nu ar trebui sa-i spui partenerei tale la prima intalnire .

1 "Financiar stau foarte bine" / "Financiar sunt un dezastru"

La prima intalnire, aspectele importante sunt personalitatea ta, modul de a gandi, conceptiile, ambitiile de viata, lucruri generale care te reprezinta ca persoana si ca barbat. Nu aborda, insa, subiecte personale, precum ultima intalnire cu agentul bancar din cauza creditului la masina.

Daca vrei sa fii "evaluat" in functie de cine esti tu, ca persoana, nu in functie de venituri sau averea familiei, evita subiectul financiar. Apoi, ti-ar fi de folos sa afli care sunt intentiile femeii cu care te intalnesti inainte sa-i pui pe tava situatia ta financiara.

2 "Ultima mea relatie a fost groaznica "

Este de asteptat ca persoana cu care te vezi sa incerce sa afle cate ceva despre trecutul tau amoros. Pentru o prima intalnire, insa, rezuma-te la un raspuns scurt si general, de tipul "nu a mers pentru ca nu comunicam eficient" sau altceva care sa-ti ofere siguranta si pentru care sa nu existe interpretari.

Nu-ti povesti, insa traumele suferite in trecut, deoarece, vorbind de rau despre ultima relatie sau despre fosta, s-ar putea sa-ti creezi chiar tie o imagine foarte proasta. Daca totul va merge bine cu femeia cu care te vezi acum, va veni si momentul confesiunilor.

3 "Familia mea este nebuna"

Una dintre cele mai sigure metode sa indepartezi pe cineva care abia te-a intalnit este sa-i faci confesiuni despre familia ta. In primul rand, partenera ta nu-ti cunoaste rudele. In al doilea rand, familia ta, oricat de ciudata este, are dreptul la intimitate si nu la a fi barfita in fata unui strain. In al treilea rand, prea multe confesiuni pot speria o posibila viitoare iubita.

4 "Deci, vrei sa vii pe la mine?"

Chiar daca ti se pare de moda veche sa astepti a doua intalnire pentru a face sex cu ea, nu trebuie sa lansezi o astfel de invitatie decat daca esti absolut sigur ca isi doreste. Exista mai multe semnale din partea unei femei interesate de sex la prima intalnire. Daca, insa, nu se arata foarte deschisa, o astfel de intrebare o poate face sa dispara definitiv din viata ta. De aceea, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa spui ceva.

5 "M-am gandit ca este cazul sa-mi gasesc o femeie si sa ma asez la casa mea, sa avem copii, stii tu"

Chiar daca ti se pare ca te-ai distrat destul si ca e vremea sa ai o relatie serioasa , nu este cazul sa-ti expui planurile familiale de la prima intalnire. Femeia respectiva va considera ca o consideti o posibila "candidata" pentru casnicie, ceea ce elimina din start posibilitatea unei relatii care evolueaza firesc.

6 Religie, politica

Alte doua subiecte de discutie interzise pentru prima intalnire sunt religia si politica. In primul rand, cele doua provoaca adesea discutii aprinse, fiind vorba despre increderi personale. La prima intalnire nu va cunoasteti, ceea ce face aceste discutii sa fie sterile. In loc sa calci pe un teritoriu nesigur, mai bine este sa traiesti cateva ore agreabile in compania unei persoane despre care nu stii pe cine a votat dar care te face sa razi si sa te simti in largul tau.

Sursa foto: freeonlineblogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare