Dragoste

#cadouri #craciun #cadouri craciun #cadouri barbati

Ce cadouri isi doresc barbatii moderni de Craciun

Pentru fiecare iubita sau sotie, venirea Craciunului este o adevarata provocare, mai ales atunci cand vine vorba despre gasirea cadoului perfect pentru partenerul de cuplu. Daca multi dintre barbati s-ar multumi chiar si cu o pereche de sosete, unii mai moderni ar considera acest cadou ca fiind total inutil si neinteresant. Barbatii moderni sunt foarte pretentiosi la cadouri, nu se multumesc cu putin si considera ca merita sa primeasca tot ce este mai bun de Craciun.

Unul dintre cele mai bune siteuri despre carti de credit, cheltuieli si alte aspecte care tin de bani, CreditDonkey.com, a realizat un sondaj in randul a 1000 de utilizatori de sex masculin, pentru a afla care sunt preferintele barbatilor in materie de cadouri de Craciun. Sinceri din fire, barbatii moderni au recunoscut ce isi doresc, dar au avut grija sa precizeze si lista de "no-no's", adica de cadouri care ies din discutie.


Ce isi doresc barbatii moderni de Craciun

Electronice

Din totalul barbatilor participanti la sondaj, 81% au recunoscut ca isi doresc sa primeasca electronice de Craciun de la iubite sau sotii. Din fericire pentru doamne si domnisoare, magazinele abunda in oferte la electronice si produse IT, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.


Gift carduri

Pe locul 2 in topul preferintelor barbatilor moderni se claseaza gift cardurile. 79% dintre respondenti au marturisit ca prefera sa primeasca de Craciun un card cadou, incarcat cu o anumita suma de bani, pe care il pot folosi pentru a-si achizitiona ceea ce isi doresc. Si in Romania multe magazine au introdus gift cardul, acesta fiind un cadou simplu, dar de efect, mult mai potrivit decat un produs gata achizitionat.


Haine

Podiumul preferintelor masculine in materie de cadouri de Craciun este completat de articolele vestimentare. 64% dintre barbati au marturisit ca isi doresc sa primeasca haine de la iubite sau sotii, doar pentru ca ele se pricep mai mult la shopping si au mai mult simt estetic.


Ce nu isi doresc barbatii moderni de Craciun

La polul opus in preferintele barbatilor moderni se claseaza bijuteriile. 85% dintre reprezentantii sexului tare au recunoscut sincer ca urasc sa primeasca bijuterii de Craciun.

La coada clasamentului se situeaza si articolele muzicale, precum si articolele sportive sau pentru casa. Nici filmele nu prea sunt pe placul barbatilor moderni, iar de cadouri homemade nici nu poate fi vorba.

Tu ce cadouri doresti sa cumperi sau sa primesti de Craciun?

Sursa foto: huffingtonpost.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare