Dragoste

#relatie de cuplu #femei #barbati #incredere #feminitate #inteligenta

Ce adora barbatii la femei, in afara de aspectul fizic

Aspectul fizic este primul lucru pe care barbatii il observa la o femeie. Formele corpului, frumusetea ochilor, stralucirea podoabei capilare, unghiile ingrijite, toate acestea sunt armele perfecte ale seductiei, dar nu sunt singurele motive pentru care barbatii se indragostesc de reprezentantele sexului frumos. Sunt si alte trasaturi care le fac pe femei sa fie irezistibile.


Feminitatea

Feminitatea este unul dintre cele mai puternice atuuri ale doamnelor si domnisoarelor. Chiar daca unele femei incearca sa para mai dure purtand tinute cu aer masculin sau folosind un limbaj presarat cu obscenitati, tot cele care sunt gratioase, romantice si senzuale au mai mult succes, iar barbatii pur si simplu nu le pot rezista.


Caracterul jucaus

Barbatii adora femeile care stiu sa fie mature si sexy, dar in acelasi timp copilaroase si jucause. Nimic nu ii incanta mai mult pe urmasii lui Adam decat sa vada ca Evele lor sunt pline de viata, joviale si cu simtul umorului atunci cand situatia o cere.


Increderea in sine

O femeie care are incredere in ea si isi constientizeaza propriile cunostinte si competente este adorabila in ochii barbatilor, intrucat stie sa se aprecieze si da dovada de independenta.


Inteligenta

Inteligenta este o trasatura strans legata de increderea in sine, iar barbatii adora femeile inteligente, care sunt in stare sa poarte o conversatie serioasa, care gasesc solutii pentru diverse probleme si stiu cum sa tina situatia sub control.


Atitudinea pozitiva

Atitudinea pozitiva este o alta trasatura pe care barbatii o gasesc irezistibila la o femeie, atat timp cat nu este insotita de aroganta si aerul de superioritate.


Mirosul dulceag

Barbatii adora femeile care isi rasfata pielea cu un parfum dulceag, cu note florale, acest miros fiind definitia suprema a feminitatii si a senzualitatii. Chiar daca o femeie nu poarta cele mai moderne tinute, chiar daca nu isi pune in valoare frumusetea naturala cu ajutorul machiajului, daca lasa in urma ei aroma dulceaga a unui parfum de calitate, devine irezistibila pentru domni.

Sursa foto: leonie-loewenherz.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare