Dragoste

#partener #flirt #nunta partener

Care sunt sansele sa-ti gasesti perechea la o nunta

Nuntile sunt evenimente constante in viata ta si uneori, chiar daca nu ai un partener, trebuie sa iei parte la petrecere. Uneori insa, un astfel de eveniment poate fi o oportunitate de a-ti gasi jumatatea, mai ales ca esti aranjat la patru ace, iar cadrul este propice pentru a face noi cuceriri. Pentru a avea si mai multe sanse de a gasi un iubit sau o iubita la nunta, iata ce trebuie sa faci.

Sanse mici, dar merita sa profiti de ele

Daca esti domnisoara de onoare si vii neinsotita la nunta, sansele de a-ti gasi jumatatea sunt foarte mari, deoarece esti in centrul atentiei, stai mai mereu pe langa mireasa, ai o rochie senzationala si nu te sfiesti sa flirtezi cu barbatii draguti.

In schimb, daca esti un invitat obisnuit, sansele de a-ti gasi un partener la o nunta sunt destul de mici. In medie, la o nunta de 150 de invitati, 50% dintre ei sunt cuplati. Din cealalta jumatate, doar 35% sunt persoane de sex opus disponibile pentru o relatie.

Privite din acest punct de vedere, sansele de a-ti gasi un partener la o nunta nu par atat de mici, insa trebuie sa recunosti ca poate fi greu sa reperezi toate "victimele". Si mai mult decat atat, cum intri in vorba cu ele? Pentru a-ti creste sansele de a gasi un iubit sau o iubita la nunta, iata ce trebuie sa faci.

Fii sociabil

Cand mergi singur la o nunta, este important sa fii sociabil, sa te implici in discutii atunci cand este cazul, dar si sa initiezi conversatii.

Cere ajutorul mirilor

Ai pus ochii pe cineva? Atunci cere ajutorul mirilor, daca nu indraznesti sa faci primul pas. Mireasa sau mirele iti pot vinde ponturi pretioase despre cel sau cea pe care ai pus ochii.

Flirteaza

Persoanele care vin neinsotite la nunta sunt intotdeauna dispuse sa flirteze, asa ca stai linistit, la randul tau, si tu esti privit din umbra de alti invitati singuri. Indrazneste sa-i zambesti celui sau celei de la masa alaturata si fa tot posibilul sa fii constant prin preajma, astfel incat sa te remarce.

Invita-ti potentialul partener la o discutie

Daca ati reusit sa incepeti o conversatie, cel mai bine este sa o continuati in afara salii de petrecere, unde muzica nu se aude atat de tare si puteti discuta in liniste. In cazul in care vezi ca eforturile tale de a-ti cuceri partenerul de ocazie nu dau roade, renunta la demersul tau, dar nu incerca sa repeti pasii cu o alta persoana, intrucat poti parea neserios.

Sursa foto: vponsale.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare