Dragoste

#relatii sexuale #studiu #flirt #adulter #relatii #inselare #ce inseamna sa inseli

Care este adevarata semnificatie a termenului "infidelitate"

Atunci cand te gandesti la termenul de "infidelitate", primul lucru care iti vine in minte este faptul ca adulterul presupune sa faci sex cu altcineva in afara de partenerul tau. Chiar si asa, pentru unii oameni, inselatul poate fi reprezentat de un banal flirt prin SMS sau de o legatura emotionala cu o alta persoana. Iata de ce ai putea chiar tu sa inseli, fara sa realizezi ca o faci!

Huffington Post si portalul YouGov au realizat un sondaj in randul a 1.000 de adulti din SUA asupra a ceea ce ei considera a fi un comportament adulter. Raspunsurile lor ar putea sa te suprinda si vei constata ca si tu poate ai "inselat", fara sa vrei sau sa realizezi acest lucru.


Sarutul pe buze

Surprinzator, numai 40% dintre barbatii chestionati cred ca daca iubita lor se saruta pe buze cu un alt barbat, inseamna ca ii insala, in timp ce 56% dintre femei simt acelasi lucru.


Mesajele cu tenta sexy

Femeile se simt inselate mai mult decat barbatii, daca partenerul trimite altcuiva poze sau mesaje scrise cu tenta sexy. Astfel, 85% dintre femei nu sunt de acord cu aceasta forma de flirt, in timp ce procentul de barbati este mai mic, doar 74% dintre au declarat ca se simt inselati.


Stabilirea relatiilor afective cu alte persoane

Te-ai apropiat sufleteste destul de mult de altcineva in afara iubitului sau iubitei? Ei bine, potrivit parerii celor chestionati,inseamna ca ti-ai inselat partenerul.

De exemplu, 70% dintre femei s-au declarat inselate, comparativ cu jumatate dintre barbatii care simt acelasi lucru. Varsta a fost un factor decisiv in alegerea acestui tip de adulter, respectiv majoritatea celor care s-au simtit inselati avand peste 65 de ani.


Vizita la cluburile de striptease

Americanii sunt destul de libertini in ceea ce priveste vizita partenerului intr-un club de striptease. Sondajul ii imparte pe respondenti in democrati si republicani. Astfel, doar 35% dintre republicani se considera inselati, in timp ce doar 19% dintre democrati au declarat acelasi lucru.


Reintalnirea cu fostul pe Facebook

Daca te reimprietenesti cu fostul iubit sau iubita pe Facebook inseamna, potrivit unui procent de 26% dintre femeile chestionate, ca iti inseli actualul partener. Procentul de barbati care sunt de aceeasi parere este putin mai mic, doar 21%.



Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare