Se stie ca femeile sunt greu de multumit. Fie ca este vorba despre partenera ta, mama, sora, bunica sau prietena, tot ce doresti este sa le vezi fericite de Craciun. Daca iti este frica sa nu dai gres in alegerea cadourilor, iata cateva idei care vor incanta orice femeie.

 

Ciocolata

Femeile iubesc ciocolata si se vor bucura intotdeauna de un cadou dulce . Pentru ca este vorba despre sarbatoarea Craciunului, poti transforma acest deliciu intr-un dar minunat. Alege ciocolata de cea mai buna calitate si ofer-o intr-un ambalaj deosebit.

Aproape orice cofetarie sau online, la pretul de 140 lei.

Set cosmetice

Oricarei femei ii place sa se rasfete cu produse de ingrijire a corpului. Acest cadou se adreseaza doamnelor de toate varstele, pentru ca ingrijirea este necesara oricand. Seturile de genul acesta se gasesc foarte usor in parfumerii, farmacii, chiar si in hipermarketuri. Alege totusi produse de calitate. Preturile variaza in functie de marca si numarul de produse incluse.

Daca vrei sa nu dai gres, ar trebui sa te informezi inainte in ceea ce priveste preferintele doamnei careia vrei sa ii faci cadoul. Un miros dulce, precum al vaniliei de exemplu, nu va fi pe placul tuturor, la fel cum aromele mai tonice de citrice caracterizeaza mai mult persoanele dinamice. De asemenea, exista produse destinate fiecarui tip de piele.

In cazul in care nu prea stii pentru ce sa optezi, atunci ai putea sa incerca o combinatie intre mai multe produse din diferite game. Setul din imagine are aroma de ciocolata. Se poate achizitiona online, la pretul de 60 lei.

Set de ceaiuri

Pentru iubitoarele de ceaiuri, alege un set format din cele mai renumite tipuri de ceai. Un cadou perfect pentru cei care petrec foarte mult timp la birou sau pentru persoanele boeme. Ai putea sa atasezi ceaiului un set format din cana si ceainic, un infuzor, zahar candel sau o carte.

Printre cele mai cunoscute tipuri de ceai se regasesc Earl Grey, English Breakfast, Green Tea, Russian Caravan si Ceylon. Setul din imagine contine 9 cutii a cate 20 de pliculete de ceai. Poate fi achizitionat online, la pretul de 200 lei.

Colier perle

Alaturi de Little Black Dress, perlele sunt un must-have al oricarei femei. Cu toate ca nu sunt usor de purtat, perlele sunt considerate un simbol al elegantei si rafinamentului. Pentru a innobila o tinuta, perlele pot fi accesoriul perfect. Daca femeii din viata ta ii lipseste o astfel de bijuterie, atunci ai gasit deja cadoul perfect.

In functie de tipul de perla, firma producatoare sau bijuteria in care este incadrata, un astfel de accesoriu poate fi destul de scump. Pentru un cadou deosebit, evita sa alegi imitatiile. Colierul din imagine este format din perle de apa dulce. Are o lungime de 42 cm. il poti comanda online, la pretul de 400 lei.

Geanta in culori tari

Pentru o femeie indrazneata, poti alege o geanta in tendinte. Cele mai cautate sunt gentile supradimensionale, care pot fi accesoriul perfect pentru o tinuta de zi. Geanta este o necesitate a oricarei femei, asa ca va fi cu siguranta un cadou apreciat. Trebuie sa ai grija insa, pentru ca exista foarte multe modele.

Ideal ar fi sa observi mai intai stilul vestimentar al celei careia vrei sa oferi un astfel de cadou, si apoi sa te consulti, eventual si cu un specialist din magazinele de profil. Ai putea sa alegi gentile clasice, simple, negre sau lacuite.

Daca vrei sa fii mai indraznet, opteaza pentru o geanta supradimensionala in culori tari. In acest caz, fii foarte atent la material, pentru ca o culoare tare va accentua defectele existente. Geanta din imagine poate fi realizata la comanda.

Esarfa

Esarfa poate fi un cadou potrivit pentru femeile de orice varsta. Posibilitatile sunt variate: ai de ales intre diferite materiale si culori. Esarfele pot da farmec unei tinute, devenind un accesoriu important.

O esarfa se poarta, in mod obisnuit, in jurul gatului, dar femeile indraznete pot transforma o esarfa chiar intr-un obiect vestimentar. Bazeaza-ti alegerea pe caracteristicile persoanei carora vrei sa o daruiesti: stil vestimentar preferat, varsta, culori predominante in garderoba acesteia.

Poti alatura unei esarfe o bijuterie fantezie sau cu accesorii folosite special pentru prinderea acesteia. Esarfa din imagine este disponibila online, la pretul de 150 lei.

Set bijuterii Murano

sticla de murano este renumita in toata lumea pentru frumusetea sa. Aceasta este intrebuintata intr-o gama larga de priduse, asa ca pentru iubitoarele de sticla de Murano vei putea gasi ceva pe plac. De la bijuterii discrete, pana la ceasuri, coliere si obiecte de decoratiune, sticla de Murano poate constitui un cadou elegant si pretios.

Inca o data, ar fi bine sa alegi culoarea accesoriilor in functie de cromatica garderobei. Printre cele mai cautate, se afla pandativele din sticla de Murano realizate in combinatie cu aur sau argint. Pandativul din imagine poate fi achizitionat online, la pretul de 40 lei. Il gasesti la dimensiuni diferite, pretul pentru genul acesta de pandativ ajungand pana la 50 lei.

Cutie foto

Inlocuieste clasicul album foto cu o cutie din lemn pentru fotografii. Daca vrei sa daruiesti acest cadou unei persoane din familie sau iubitei tale, atunci ai putea sa completezi chiar tu o parte din file cu pozele pe care le aveti impreuna.

Acesta poate fi un cadou excelent din partea copiilor pentru parintii sau bunicii lor, dar si o idee pentru un dar in cadrul cuplului. Designul simplu se incadreaza in decorul oricarei case.

Cutia de lemn pentru fotografii se poate gasi in magazinele de decoratiuni interioare, precum Bam Boo, la diferite preturi si dimensiuni. Cea din imagine se poate achizitiona online, la pretul de 60 lei.

daruieste o stea

Cum te-ai simti daca ai afla ca o stea iti va purta numele pentru totdeauna? Daca te incanta ideea, atunci gandeste-te cum ar fi sa o surprinzi pe femeia din viata ta cu un astfel de cadou.

Disponibil si in Romania, acest serviciu vine integrat intr-un intreg pachet de prezentare. Pachetul Stelar Standard se poate comanda la pretul de 200 de lei si contine o mapa de prezentare, un certificat de inregistrare, o harta stelara, o scrisoare de felicitare, o fotografie cu steaua aleasa si informatii despre stele si constelatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare