Dragoste

#cadouri #cadouri craciun #cadouri barbati

Cadouri de Craciun amuzante, pentru EL

Ofera-i barbatului special din viata ta un cadou amuzant de sarbatori, care sa-i aduca un zambet pe buze. Incearca una dintre ideile de cadouri de Craciun amuzante pentru EL prezentate in cele ce urmeaza.

Atunci cand bugetul de cadouri este afectat de criza, opteaza pentru un cadou amuzant, dar si util, pentru barbatul special din viata ta. Ofera-i o mica atentie care sa-l faca sa zambeasca si ii vei insenina ziua.
 

Sosete "Mos Craciun"


Ajuta-l pe partener sa intre in atmosfera de sarbatoare cu o pereche de sosete cu motive specifice Craciunului. Sosetele se gasesc fie in magazinele de haine clasice, fie pot fi comandate de pe internet. In general sunt marime universala, au decoratiuni amuzante si ii vor tine de cald partenerului in noptile reci cand tu nu esti langa el.
 

Stick cu model inedit


Daca vrei sa-i oferi partenerului un cadou pe cat de amuzant, pe atat de util, opteaza pentru un Stick USB cu un design amuzant. Daca este microbist opteaza pentru un stick sub forma de minge de fotbal, daca ii place sa iasa cu prietenii la bere opteaza pentru o halba de bere in miniatura.
 

Minge antistres


Pentru a tine departe stresul in perioada sarbatorilor, ofera-i partenerului o minge antistres. Confectionat din burete dur, acesta ii va permite barbatului din viata ta sa se relaxeze cu usurinta la serviciu si sa se distreze totodata. Exista in prezent o multime de modele variate. Pentru acest sezon iti recomandam omul de zapada antistres.
 

Sticluta de bautura de buzunar


Daca barbatul din viata ta apreciaza o bautura de calitate, ajuta-l sa poarte intotdeauna cu el un shot din bautura alcoolica preferata.  O sticluta de calitate este confectionata din otel inoxidabil si au o capacitate de aproximativ 30 ml. Acest cadou elegant si practic ar putea fi exact atentia cu care sa-l surprinzi placut pe barbatul din viata ta.
 

Cravata personalizata


Ofera-i barbatului din viata ta o cravata pe care o poti personaliza tu cu mesajul sau cu poza dorita. De ce sa cauti un accesoriu amuzant cu un mesaj care nu este personal? Alege un mesaj amuzant pe care doar tu si partenerul tau il puteti aprecia si il vei surprinde placut cu un cadou care ii arata apropierea dintre voi.

 

Cana personalizata


Nu este cel mai original cadou, insa o cana personalizata cu un mesaj amuzant personal ii poate aduce aminte de tine partenerului 365 de zile pe an. Alege un mesaj sau o poza cu o insemnatate deosebita pentru partener si surprinde-l cu cana care iti dezvaluie "secretul" doar atunci cand torni un lichid cald in ea.

Sursa foto: Meghmiller.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare