Dragoste

# cadouri cuplu # cadou cuplu #cuplu

Cadouri cupluri - cat de importante sunt intr-o relatie?

Nimeni nu a spus vreodata "Urasc cadourile!". Serios vorbind, cine nu iubeste cadourile? Un cadou este o magie, care il face fericit si pe cel care primeste, si pe cel care daruieste. Imagineaza-ti ca primesti sau oferi un cadou unei persoane pe care o iubesti. Doar simplul gand la acest lucru te face fericit, nu-i asa?

Asta pentru ca e uimitor cate mesaje poate purta un cadou. Poate spune: "Te iubesc" sau "Imi pare rau", "Mi-e dor de tine" sau "Vrei sa te casatoresti cu mine?". Cadourile sunt importante in cuplu din mai multe motive, pentru a transmite sau intari un mesaj, pentru a consolida relatie, pentru o mai buna comunicare, pentru amuzament si distractie, pentru apreciere etc.

Iata de ce astfel de cadouri cupluri sunt importante intr-o relatie.

De ce sunt importante cadourile in cuplu?

1. Un cadou te poate ajuta sa incepi o relatie

Chiar de la debutul relatiei, un cadou poate sa te ajute sa-ti declari intentiile. Poate fi vorba de un cadou simplu, nu neaparat fantezist - poate un trandafir, o cutie de bomboane sau alt cadou mic insotit de un mesaj simpatic prin care sa-ti exprimi bucuria ca in sfarsit ti-ai gasit jumatatea.

2. Ofera cadouri cupluri ca sa improspatezi relatia

Un cadou potrivit are puterea de a ajuta o relatie care e pe cale sa se destrame. In fiecare cuplu apare la un moment dat un motiv de cearta, dar important este ca cei doi parteneri sa poata trece peste acel obstacol. Ei bine, un cadou poate fi de ajutor in acest caz.

De exemplu, poti oferi, intr-un moment neasteptat, un cadou insotit de o scrisoare de dragoste, o carte cadou 50 motive pentru care te iubesc sau cupoane pentru cupluri. O sa fii uimit/a cat de bine functioneaza aceste cadouri. Ele te ajuta sa-ti intaresti si improspatezi relatia, sa treci peste barierele de comunicare.

3. Cadourile cupluri sunt un mod de apreciere in orice etapa a relatiei

Intr-o relatie este bine sa-i reamintesti celuilalt ca il iubesti, ca este important pentru tine si ca apreciezi ce face pentru voi. Poti face toate aceste lucruri prin intermediul unui cadou. Asa poti sa arati ca iti pasa si apreciezi prezenta celuilalt in viata ta.

Poti alege un cadou romantic cum ar fi un Voucher pentru iubitul tau sau pentru iubita ta. Un astfel de Voucher cuprinde 20 de provocari pentru cupluri, extrem de interesante si incitante pentru ambii parteneri. Important este sa alegi un cadou prin care partenerul sau partenera ta sa inteleaga ca il/ o iubesti.

La momentul oportun, poti sa oferi inclusiv cadou jocuri erotice, care pot condimenta teribil orice relatie intima.

4. Nu esti niciodata prea batran pentru a oferi cadouri cupluri

Cadourile sunt despre dragoste si apreciere. Chiar daca relatia voastra este de mai multi ani, niste cadouri cupluri simpatice vor fi intotdeauna potrivite. Din pacate, multe cupluri care petrec ani buni impreuna uita sa-si ofere cadouri si considera ca acestea sunt doar pentru prieteni, rude sau copii. E total gresit!

Nu exista o limita de varsta pana cand poti oferi cadouri iubitului sau iubitei tale. Poti darui cadouri cupluri oricand simti nevoia de romantism, apreciere, iubire. Astfel, ii vei reaminti partenerului tau cat de important este pentru tine si ca in continuare iti pasa de el in toate chipurile posibile.

Orice cadouri cupluri vei alege, este important ca gestul sa vina din suflet. Daca nu ai timp sa personalizezi un cadou, poti sa cumperi un cadou plin de semnificatie sau cadouri cupluri pline de amuzament.

Iata, nu ai nicio scuza sa uiti de cadouri pentru iubitul sau iubita ta. Ofera cadouri de cupluri si iti garantam ca vei avea parte de zile, saptamani si chiar luni de miere alaturi de cel drag, doar datorita acestui gest simplu de a darui. Pentru multe idei de cadouri el si ea viziteaza www.mindblower.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului