Dragoste

#relatii #cuplu #barbati #femei #agatat #flirt #messenger #online #facebook

Barbatul timid - un Don Juan in mediul online

Nimanui nu-i convine sa fie respins si de multe ori preferam sa nu facem niciun pas pentru a ne apropia de cineva tocmai pentru a nu trece prin aceste momente penibile.

In ceea ce-i priveste pe barbati insa, stresul este si mai mare. Majoritatea femeilor sunt obisnuite cu faptul ca masculul face primul pas asa ca beleaua pica tot pe ei. Unde mai pui ca sunt unii atat de timizi incat flirtul live echivaleaza cu o tortura desprinsa parca din era Inchizitiei. Orice problema are insa si o solutie.  Iar, pentru acest gen de barbati, colacul de salvare vine tocmai de la aplicatii online precum Messenger , E-mail, Facebook,Twitter sau Sentimess - primul messenger romanesc, ideal pentru a lega noi relatii.

De la mIRC incoace pana la profiluri formate pe diverse site-uri de socializare din ce in ce mai performante, barbatul a avut de unde alege ce sa foloseasca pentru a cuceri femeia.

Gata cu pana de inspiratie care te-ar putea lovi cand compui un ravas fumat iubitei tale sau cu tracul care te-ar putea inlemni atunci cand iti faci numarul in piesa „ Serenada sub balcon”. Acum nu mai ai nevoie de toate aceste tehnici complicate de seductie. Atata vreme cat poti sa deschizi o fereastra de mess si sa spui un simplu: „Buna, ce mai faci? Arati superb in poza asta”, totul este perfect.

Pe messenger, twitter sau facebook orice labadoi timid se poate transforma usor intr-un paun curajos plin de fala doar daca apasa o tasta sau da un click. Nu este nevoie decat de un ID si o parola, de cateva poze photoshopate denumite simplu „poze de avatar” si de o serie de emoticoane la indemana care sa te scoata din impas atunci cand se intampla sa ramai fara replica.

Binenteles ca ulterior, dupa ce ai abordat-o pe Femeia visurilor tale, ajungi sa o cunosti si devii astfel si mai relaxat. Deodata capeti curaj si o inviti si la o cafea in oras. De data asta, pornesti insa cu un avantaj: stii clar ca nu vor mai exista momentele acelea penibile de tacere specifice primei intalniri. Nu de alta, dar ati vorbit deja pe mess, ati pus tara la cale si stiti fiecare ce-i place celuilalt si ce nu.

Messenger-ul si celelalte cai de online reprezinta o modalitate foarte usoara si rapida de a aborda o persoana. Ai grija insa sa nu te pastrezi doar in acest mediu. Trebuie sa vezi aceste instrumente a le Internetul ca pe niste rampe de lansare si in niciun caz ca pe un fel de a fi. Nu de alta, dar atunci risti sa creezi o relatie pur virtuala si nimic mai mult.

In plus, tine cont ca barbatii care mint sau exagereaza au numai de pierdut pe termen lung daca dezvolta o relatia cu femeia si sunt prinsi cu minciuna. Asa ca incearca sa nu cosmetizezi prea mult realul in mediul virtual.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

foto : www.connectedinternet.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare