Dragoste

#cum iti dai seama ca te insala #te insala #sfaturi Sarah Symonds #test infidelitate #infidelitate

Banuiesti ca te insala? Afla adevarul in 30 de secunde!

Sarah Symonds, care a fost implicata in relatii extraconjugale si despre care presa a scris chiar ca ar fi avut o aventura cu Gordon Ramsay, le deschidele ochii femeilor care isi banuiesc partenerii de infidelitate, impartasindu-le din experienta proprie, potrivit dailymail.co.uk.

Sarah Symonds spune ca adesea barbatii casatoriti care au si copii isi iau amantele si in vacantele petrecute alaturi de membrii familiei, acestea fiind cazate in camere de hotel separate.

Semn clar de infidelitate este momentul cand partenerul tau si telefonul mobil devin cei mai buni prieteni. De aceea, Sarah te sfatuieste ca, atunci cand ai dubii, sa ii ceri acestuia telefonul mobil pentru a trimite un mesaj. Daca ti-l da imediat, iubitul tau are ochi doar pentru tine. Daca, insa, gaseste o scuza, sunt sanse mari ca el sa isi imparta viata si cu altcineva, nu doar cu tine.

Exista si alte “semne” care il pot da de gol cu usurinta: isi ia telefonul peste tot, inclusiv la baie, este stresat sau pare ravasit dupa ce vorbeste la telefon, are mereu casuta de mesaje sau de apeluri goala, se ofera sa faca lucruri pe care nu le-ar fi conceput in veci (cumparaturile sau merge prea des sa alimenteze etc.).

Sursa foto: flexispy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare