Dragoste

#dragoste #cuplu #partener #relatie #partener de cuplu #greseli relatie #barbat copil

Ai ajuns “mamica lui” in loc de iubita? Semne ca-ti tratezi partenerul ca pe un copil

Aproape toate femeile sunt de acord ca barbatii, intr-o masura mai mare sau mai mica, sunt niste copii mari. Insa de aici pana la a-i trata ca pe niste copii este cale lunga si, bineinteles, o greseala majora intr-o relatie de cuplu. Iata cinci semne clare care arata ca o femeie isi trateaza iubitul ca pe un copil, nu ca pe un partener!

1. Il sacaie

Sacaiala, repetatul unui anumit lucru, a unei indicatii de cine stie cate ori arata, in mod clar, ca femeia care o face nu se asteapta ca partenerul ei sa tina minte acel lucru si sa il realizeze. Desi in unele cazuri trebuie repetata o indicatie pentru ca partenerul sa o tina minte, fiind vorba de regula de ceva foarte important, precis, de cele mai multe ori sacaiala femeii in relatie capata proportii exagerate. Sacaiala zilnica arata faptul ca femeia nu-l considera deloc responsabil pe iubitul ei, iar lipsa de incredere fata de partener duce deseori la scaderea stimei de sine in randul barbatilor aflati in aceasta situatie. Nu-i de mirare ca sacaiala este o cauza des intalnita a despartilor.

2. Barbatul lasa mereu de la el

Pe de alta parte, nu doar femeile sunt „vinovate” de tratamentul de copil aplicat barbatilor, vina fiind, in realitate, mereu impartita la doi. Acesta este si cazul barbatilor care nu-si mai provoaca cu absolut nimic partenerele, care spun mereu „Cum vrei tu” sau care renunta repede la parerile si preferintele lor atunci cand vad ca partenerele considera ca trebuie facut altfel. Astfel, ele sunt cele care „dicteaza” relatia de cuplu, exact cum face o mama cu copilul ei.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare