Dragoste

#gesturi #prima intalnire #comunicare nonverbala #limbajul semnelor #limbajul trupului

Afla daca este interesat de tine: decodeaza limbajul trupului

Vrei sa stii ce gandeste atunci cand se uita prima oara in ochii tai? Decodeaza-i limbajul trupului si afla cat de mult este interesat de tine si daca este interesat de o relatie cu tine.

Lumea datingului ar fi minunata daca fiecare ar avea in piept o legitimatie pe care sa scrie ce cauta si ce ofera. Din pacate insa, gasirea unui partener este mult mai complicata.

Pentru a te asigura ca interpretezi corect semnalele atunci cand cunosti un barbat, decodeaza-i limbajul trupului si afla care ii sunt intentiile.
 

Isi orienteaza pieptul si umerii spre tine


Indiferent in ce directie se uita, un barbat isi va indrepta pieptul si umerii catre persoana din incapere care ii capteaza atentia cel mai mult. Daca esti cu prietenele cand se apropie de voi un barbat bine, veti sti imediat care dintre voi i-a trezit interesul.
 

Zambeste pe jumatate


Zambetul pe jumatate este un semn ca interesul lui pentru tine ar putea fi doar temporar. Un alt lucru pe care il poti prelua din gestul lui este ca nu este complet sincer cu tine. Expresiile faciale care nu sunt simetrice denota o incercare de a ascunde ceva.
 

Isi ridica sprancenele


Daca este incantat sa te vada, isi va ridica in mod automat sprancenele si le va cobori apoi imediat, intr-un gest foarte scurt, care ii creeaza cute pe frunte.
 

Isi atinge cureaua sau buzunarele


Cand duce mana la catarama sau isi baga degetul mare in buzunarele din fata ale pantalonilor, este clar ca vrea sa va cunoasteti mai bine. Prin acest gest subconstient, iti atrage catre slitul lui.
 

Se uita la tine languros


Cand un barbat te priveste lung si languros, nu face greseala sa crezi ca este topit dupa tine. Contactul vizual intens nu dureaza mai mult de cinci secunde in mod natural, asa ca probabil incearca sa foloseasca aceasta tehnica pentru a te cuceri doar pentru o seara.
 

Sta cu picioarele despartite


Atunci cand sta cu picioarele usor despartite si cu pelvisul in directia ta, este clar ca este interesat de tine cel putin din punct de vedere sexual. Acest gest se bazeaza pe instinctul sexual si cei mai multi barbati nu-si dau seama ca il fac.
 

Iti intinde palma


Daca barbatul iti intinde mana cu palma in sus, este topit dupa tine. Gestul lui denota faptul ca isi doreste o conexiune emotionala cu tine si ramane la latitudinea ta sa hotarasti daca si tu o doresti.

 

Tine piciorele cu degetele apropiate


Daca sta in picioare sau jos cu degetele de la picioare apropiate, se simte nesigur. Chiar daca este interesat, asteapta un semnal de la tine care sa-l asigure ca atractia este reciproca.
 

Zambeste smechereste


Un zambet usor, care este cel mai evident la colturile gurii, iti arata faptul ca te place, dar nu vrea sa se grabeasca. Este posibil sa fie putin timid si nu este dispus sa se implice emotional inainte sa stie ce simti si tu.
 

Isi lasa capul intr-o parte atunci cand se uita in ochii tai


Daca isi lasa capul usor intr-o parte atunci cand mentineti contactul vizual, este foarte interesat. Chiar daca nu vrea sa preia initiativa , o poti face tu, fara grija unui refuz.

Sursa foto: Klimg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare