Dragoste

#poveste incredibila #casatorie #cerere in casatorie

A vrut sa o ceara in casatorie, dar a dat foc casei! Cu toate acestea, nu a amanat cererea. Ce raspuns a primit

Sa-ti ceri iubita in casatorie nu este un lucru tocmai simplu. Trebuie sa pregatesti un moment unic, sa o impresionezi, iar momentul cerereii sa fie unul fericit pentru ambii parteneri.

Pentru un tanar din Marea Britanie cererea in casatorie nu a fost ceea ce si-a imaginat si a luat o turnura dezastruoasa.

Desi a vrut sa faca un gest romantic pentru partenera lui de viata, Albert Ndreu, 26 de ani, a cauzat un incendiu care i-a distrus apartamentul.

Dupa ce a planificat timp de doua saptamani cererea in casatorie, care cuprindea decorarea livingului cu peste 100 de lumanari de mai multe dimensiuni si aproximativ 60 de baloane, si s-a pregatit timp de patru ore, tanarul a aprins lumanarile. Chiar a scris cu unele dintre acestea mesajul “Marry me?” (n.r. - Vrei sa te casatoresti cu mine), apoi a pregatit o sticla de vin si a pus sa redea non-stop muzica romantica pe un difuzor.

A plecat apoi sa-si ia iubita de la munca, pentru a o aduce acasa. Dupa ce a plecat, lumanarile au provocat un incendiu care a distrus intregul apartament.

Trei echipaje de pompieri au ajuns la locul incendiului, dupa ce Valerija, iubita lui in varsta de 22 de ani, a vazut cand se apropiau de casa cum din apartamentul lor ieseau nori de fum.

Albert a insistat insa sa-si duca planul pana la capat. Chiar daca apartamentul a fost distrus in intregime, acesta a ingenunchiat in mijlocul camerei si a cerut-o de sotie. Raspunsul tinerei a fost “da”.

Vorbind despre cererea in casatorie, tanara a spus ca iubitul ei a intampinat-o la munca cu flori, ceea ce a facut-o sa banuiasca ca acesta a facut o prostie.

”Cand am primit florile am crezut ca sigur a spart sau a distrus ceva in casa. Dar nicio clipa nu m-am gandit ca a distrus tot apartamentul.  Mi-a spus ca a gresit, casa noastra era literalmente in flacari, dar el m-a cerut de sotie. Si am spus ”da”, a declarat tanara. 

Surse foto: thesun.co.uk/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului