Dragoste

#seductie #voce #cucerire barbat #arma seductie #femei seducatoare

A fost descoperita arma secreta a seductiei care chiar functioneaza!

Cercetatorii in domeniul psihologiei au descoperit cea mai simpla tehnica de flirt care chiar da rezultate: este vorba de vocea ta, pe care o poti "ajusta" in asa fel incat sa devii mai atragatoare!

Chiar daca in cazul barbatilor nu pare sa functioneze, rezultatele pentru vocea feminina au fost excelente. Afla cum poti seduce barbatul dorit cu vocea ta, fara a te folosi de alte artificii.

Cercetarile in domeniu confirma: vocea te poate face mai sexy

Cercetatorii de la Albright College, SUA, au efectuat un studiu pe un esantion format din 40 de studenti, dintre care jumatate erau femei. Participantii au fost pusi sa-si modifice vocea pentru a parea mai dominanti, mai increzatori sau mai inteligenti, in timp ce alti 40 de studenti au fost nevoiti sa ii asculte si sa le dea note in functie de atractivitatea lor, de la 1 la 7.

In ceea ce priveste vocea barbatilor, schimbarile nu au fost majore, insa in cazul femeilor, notele au crescut de la 3,45 la 4,29 in urma modificarii timbrului vocal pentru a suna mai atragator.

Importanta vocii in flirt

Cercetatorii sustin ca abilitatea oamenilor de a-si modifica vocea este un rezultat al evolutiei. De aceea esti capabil/a sa recunosti diferentele dintre vocile mai multor persoane. In principiu, vocea poate dezvalui informatii legate de factorii biologici care dicteaza predispozitia cuiva de a fi o pereche buna. Din acest punct de vedere, vocea este la fel de importanta ca forma corpului sau varsta, iar asta explica de ce tinzi sa fii mai atras/a de anumite persoane.

Cum sa iti modifici vocea pentru a fi mai sexy

Nici in cazul marilor actrite, vocea nu a dat gres in ceea ce priveste sex appealul. Scarlett Johansson, de exemplu, are o voce extrem de sexy, iar acest lucru este destul de evident in pelicule precum "Lost in Translation" sau mult mai recentul "Her". Nici Marilyn Monroe nu a stat deloc prost la capitolul voce: este suficient sa iti amintesti cum i-a cantat presedintelui J.F. Kennedy cu ocazia aniversarii sale si vei intelege de ce vocea te poate face mult mai sexy.

Asa ca aduna-ti puterile si exerseaza-ti vocea cea sexy, insa nu te baza doar pe asta atunci cand vrei sa fii cu adevarat seducatoare. Nu uita ca este mult mai important ceea ce spui decat felul in care o spui si foloseste-ti timbrul atragator pentru a-ti impresiona potentialii parteneri cu informatii interesante.

Sursa foto: pickywallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului