Dragoste

#sanatate #sarbatoare #cadou #urari #sfantul andrei

8 urari pentru jumatatea ta de Sfantul Andrei

Sfantul Andrei, o sarbatoare ortodoxa foarte importanta in calendarul bisericesc, este un prilej de sarbatoare pentru mii de romani care isi celebreaza onomastica. Iar daca jumatatea ta poarta numele Sfantului Apostol Andrei si nu stii ce urari inspirate sa ii faci anul acesta, ti-am pregatit cateva surse de inspiratie pentru un mesaj cu adevarat special in ziua de 30 noiembrie!

Ce ar mai fi zilele aniversare si de nume, fara urari calde de fericire, sanatate, iubire si protectie divina? Sfantul Apostol Andrei a fost unul dintre ucenicii Sfantului Ioan Botezatorul, care mai este numit si Apostolul cel dintai chemat al Domnului. Cei care poarta numele ocrotitorului Romaniei, asa cum este considerat Sfantul Andrei, poarta asupra lor dragostea de Dumnezeu a Apostolului care i-a crestinat pe romani.

Daca jumatatea ta poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele posibile (Andu, Andries, Andras, Andra, Andrada, Andreas, Andi etc), transmite-i un mesaj emotionant, pe masura importantei onomasticii sale!

1 Sfantul Andrei te ocroteste de sus, din ceruri, dar cineva aici jos te iubeste si iti doreste numai zile senine, binecuvantate si pline de lumina! La multi ani, iubitul/iubita mea!

2 Din mici crengute de brad, din flori si din iubire, ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi Ani, Andrei/Andreea!

3 Este doar inca o sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

4 Se spune ca fratii sunt ca luna, iar iubitii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, iubito/iubitule!

5 Onomastica este ziua in care sufletul tau invinge orice tristete, iar tot ce ti se pare greu, devine usor. Mai important este ca astazi simt ca te iubesc mai mult decat oricand, pe tine si pe numele tau Sfant! La multi ani, dragul/draga mea!

6 Soarele lumineaza cerul, tu imi luminezi mie viata. Te iubesc pentru ca imi aduci energie binecuvantata in suflet, dar si pentru ca nimic nu ar mai fi la fel fara tine. Sa ne traiesti cu numele, scumpul/scumpa mea!

7 Viata sa iti fie o continua sarbatoare, la fel de luminata ca cea de azi. Sa ai parte de oameni buni, frumosi si sinceri, ca dragostea mea pentru tine. Esti special(a) pentru mine! La multi ani!

8 Cum Sfant nu esti, dar ai un nume, glumet nu sunt, ma tin de glume, sa ai tot ce-i bun in lume. Iubitul tau „La Multi Ani“ iti spune!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului