Dragoste

#suflete pereche #relatii #partener #pasiune #dragoste

8 semne subtile ca tu si partenerul tau sunteti suflete-pereche

Pentru ca de multe ori, o relatie oarecare poate fi confundata cu marea dragoste, iata cateva semne subtile care te ajuta sa iti dai seama daca tu si partenerul tau sunteti cu adevarat suflete-pereche, iar relatia voastra are mari sanse sa reziste in timp.

Gesturi de afectiune in public

Studii recente au demonstrat ca partenerii care isi manifesta afectiunea in public au sanse sa reziste impreuna pana la adanci batraneti. Cei care isi pun ca poza de profil pe retelele de socializare o fotografie in care sunt impreuna sau care povestesc cu usurinta si altora, despre relatia lor sunt cei carora nu le este teama sa isi ascunda sentimentele pe care le au unul pentru altul.

Felul in care va sarutati

Felul in care va sarutati spune multe despre relatia voastra. Un sarut usor si lung, cu ochii inchisi, poate fi un semn ca doi parteneri sunt cu adevarat facuti unul pentru celalalt.

Mai putine mesaje si mai multe fapte

Cand doi parteneri sunt indragostiti unul de altul vor prefera intotdeauna sa converseze mai putin prin mesaje si sa vorbeasca mai mult atunci cand sunt impreuna. Cand vine vorba de mesaje, doi oameni care se iubesc nu au tendinta sa isi scrie foarte mult.

Aveti pasiuni comune

Se spune ca opusurile se atrag, dar este totusi important sa aveti cat mai multe lucruri in comun si sa va placa aceleasi lucruri care fac relatia sa functioneze. Studiile recente au condus la concluzia ca partenerii cu personalitati asemanatoare au moduri similare de a face fata diferitelor situatii de viata, de la interactiunea cu prietenii, la schimbarile care pot aparea.

Va certati uneori

Partenerii care se cearta uneori sunt cei care se iubesc cel mai mult. Cearta este o dovada ca nu exista ranchiuna si nu va ascundeti nemultumirile.

In orice relatie, apar uneori nemultumiri. Atunci cand partenerii discuta deschis despre aceste probleme, inseamna ca in cuplu exista intelegere si disponibilitatea de a gasi solutii pentru a depasi orice impas.

Va incurajati reciproc

Doi parteneri compatibili se vor incuraja reciproc, tot timpul. Fie ca te-ai hotarat sa inveti sa gatesti sau te-ai decis sa inveti sa canti la un instrument muzical, un partener care te iubeste nu va rata ocazia sa te laude si sa te sustina pentru fiecare mic pas pe care il faci.

Va purtati natural cand sunteti impreuna

Atunci cand doi parteneri sunt suflete-pereche se vor purta unul cu celalalt extrem de natural. Fericirea, tristetea, furia sau frustrarea vor fi emotii reale si le veti trai impreuna, fara sa va puneti o alta masca. Atunci cand poti fi tu insuti in fata celuilalt este un semn ca relatia voastra este solida.

Exista chimie intre voi

Chimia dintre doi parteneri este esentiala si de ei depinde sa o faca sa reziste cat mai mult timp. Sunt cupluri in care chimia dintre parteneri dispare imediat dupa luna de miere, de aceea este important ca, atat femeile cat si barbatii, sa faca eforturi de a mentine pasiunea in cuplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului