8 semne ca te intalnesti cu un barbat casatorit

Dragoste

#semne #relatie #barbat insurat #barbati casatoriti #relatie barbat casatorit

8 semne ca te intalnesti cu un barbat casatorit

Studiile arata ca 20% dintre femei se implica in relatii cu barbati casatoriti, fara sa aiba cunostinta de statutul lor conjugal. Iar acesta este ultimul lucru pe care ti-l poti dori atunci cand cauti o legatura sentimentala stabila.

Dar cum poti sa fii sigura de disponibilitatea legala a partenerului tau? Iata 8 semne care ar putea sa iti arate, in timp util, ca barbatul de care te-ai indragostit este casatorit.

1. Nu iti da numarul de telefon de acasa. Desi el incearca sa ia legatura cu tine prin orice mijloace, atunci cand vine vorba de propriul numar de telefon fix, va gasi scuze sa nu afli numarul. Iti va impune sa iei legatura cu el pe mobil sau sa il suni pe numarul de la serviciu.

2. Iesiti in locuri intime sau va intalniti in afara orasului. Pentru a scapa de eventualele intalniri cu persoane care ii cunosc statutul conjugal, va prefera sa va vedeti in locuri cat mai intime si mai ferite de ochii lumii. Daca intalnirile voastre romantice sunt de regula escapade in afara orasului, este un semn clar ca are ceva de ascuns.

3. Te cauta mereu in aceleasi intervale orare. A devenit deja o obisnuinta sa te sune in pauza de pranz sau noaptea tarziu. In weekend-uri evita sa te contacteze, pentru ca atunci isi petrece timpul cu familia.

4. Sexul este cel mai important aspect al relatiei voastre. Va incerca sa aduca in discutie acest subiect inca de la primele intalniri, pentru ca din punctul lui de vedere, este cel mai important intr-o relatie. In acest caz, este foarte probabil sa fie casatorit si sa te priveasca doar ca pe o aventura.

5. Nu iti vorbeste despre prieteni si familie. Nu doar ca evita sa te prezinte acestora, dar nici nu iti da prea multe detalii despre ei. Acest lucru nu inseamna ca e un singuratic si un neinteles, ci mai degraba tine iubirea voastra secreta pentru ca este interzisa.

6. Nu iti spune unde locuieste. Chiar daca el te viziteaza, nu iti va da niciun detaliu cu privire la adresa lui. De teama sa nu treci prin zona si sa vrei sa-l saluti, va face din casa lui un mare secret pentru tine.

7. Devine stresat cand ii suna telefonul. In ciuda faptului ca sta cu ochii pe telefon si pare sa dea socoteala cuiva, se va panica in momentul cand acesta suna. Pentru ca, desigur, poate fi oricand sotia lui la celalalt capat al firului.

8. Nu vorbeste despre statutul lui conjugal. Nu ti-a zis nici ca e insurat, nici ca nu. Pastreaza misterul, insa ai vazut pe degetul sau o urma ciudata, chiar daca verigheta lipseste.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare