Dragoste

#semne ca te insala #inselat #partener

8 semne ca partenerul te insala

Esti obisnuit ca partenerul sa soseasca acasa la o ora fixa pentru a impartasi cu tine cum si-a petrecut ziua sau pentru a te ajuta cu cina, copiii sau alte activitati? O schimbare brusca in acea rutina pentru care nu exista nicio justificare despre motivul pentru care face altfel, te duce cu gandul ca partenerul te insala. Iata opt indicii clare ca te insala!

Nu mai vrea sa ii speli hainele

In timp ce acest lucru pare a fi o pauza pentru tine, acesta poate fi unul dintre semnele ca partenerul te insala. Cand sotul / sotia nu te mai lasa sa ii speli rufele sau sa le duci la curatatorie, asta poate reprezenta o situatie de inselaciune. Pot exista dovezi pe haine sau in buzunare si este mult mai sigur pentru cineva care insala sa se ocupe personal de rufele.

Partenerul iti ofera relaxat telefonul mobil

Majoritatea femeilor care cred sunt inselate de parteneri vor cere imediat sa vada telefonul pentru a parcurge textele si apelurile de intrare/iesire. Nu te lasa pacalit daca te lasa sa-i umblii in telefon. Poate fi un semn ca are un al doilea telefon.

Sau nu te lasa langa telefon

Daca partenerul tau nu a avut niciodata o parola pe telefon, dar acum acest lucru s-a schimbat si refuza sa iti dea parola, este cu siguranta un semn ca te insala.

O relatie fara apropiere intima

Daca relatia ta s-a transformat intr-una platonica, in care intimitatea nu mai exista este clar ca partenerul te insala. Desigur, inainte de a-l acuza de ceva, asigura-te ca nu este vorba despre o problema de sanatate, sau stres cauzat de locul de munca ori de problemele financiare.

Partenerul iti ofera brusc cadouri fara motiv

Un cadou scump oferite de partenerul tau fara a avea vreun motiv, ar putea fi o surpriza minunata. Dar, daca acesta nu iti cumpara in mord obisnuit cadouri ar putea fi un indiciu ca se simte vinovat de ceva si incearca sa compenseze.

Are un prieten special pe Facebook

Atunci cand conversatia de pe Facebook devine prea intima este unul din semnele clare ca partenerul te insala. Prietenii de pe retelele sociale nu au astfel de mesaje. Acestia te felicita pentru nasterea unui nou copil sau pentru o fotografie.

Nu iti spune unde pleaca

Daca partenerul de cuplu nu iti spune unde este sau pleaca pe furis si nu lasa niciun bilet este clar ca te insala. Nu este normal sa pleci fara sa dai o explicatie si in plus sa u raspunzi la telefon sau sa nu trimiti un mesaj.

Are hobby-uri noi care te exclud

Bineinteles ca este minunat daca partenerul are un nou hobby, dar exista doua motive de ingrijorare. In primul rand, daca pare sa-si schimbe hobby-ul si in altul si in al doilea rand, daca partenerul isi dedica ore intregi in acea activitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului