Dragoste

#relatie de cuplu # atractie partener #probleme cuplu

8 semne ca partenerul nu te mai atrage

Iti aduci aminte cu drag de inceputurile relatiei voastre, cand abia asteptai sa il vezi, cand te bucurai de fiecare mesaj, cand aveai un gol in stomac atunci cand te gandeai la el? Acum nu a mai ramas nimic din emotia de odinioara, iar senzatia de "coup de foudre" s-a transformat incet intr-o relatie platonica, lipsita de energie si pasiune.

Iata cateva dintre semnele care iti arata ca partenerul nu te mai atrage:


1. Te enerveaza orice face


Lucrurile care la inceput te amuzau sau chiar te incantau, acum te scot din sarite si iti vine sa ii atragi atentia tot timpul, uneori chiar si fara un motiv intemeiat. Daca analizezi bine situatia si realizezi ca te enerveaza tot mai multe lucruri pe care el le face, cu siguranta nu mai exista niciun fel fel de atractie, iar relatia voastra este doar un parteneriat in care tu stai din obisnuinta sau pentru ca nu ai o optiune mai buna.


2. Nu mai stii de ce ti se parea atragator


Te uiti la el si pur si simplu nu iti poti da seama cum anume a reusit sa te cucereasca? Incearca totusi sa iti amintesti ce te-a atras la el si daca acele lucruri mai exista sau daca mai au vreun efect asupra ta. Daca trebuie sa te gandesti prea mult sau atuurile lui sau "evaporat" pe masura ce a trecut timpul, nu este de mirare ca acelasi lucru s-a intamplat si cu sentimentele tale.


3. Esti interesata de alti barbati


Nu este nimic in neregula sa te uiti dupa alti barbati pe strada si sa ii admiri, insa cand gandurile si chiar actiunile tale trec mai departe de o simpla privire, in mod cert iubitul pe care il ai acasa nu mai reprezinta mare lucru pentru tine.

Cu siguranta iti aduci aminte de perioada in care el era singurul pentru care aveai ochi si in care niciun alt barbat nu ti se parea mai atragator decat cel pe care il tineai de mana.


4. Nu iti este dor de el


Nu simti nevoia sa il suni, sa il vezi, sa il auzi sau sa stii ce face? Desi o pauza este bine venita oricand si nu face decat sa intareasca relatia dintre doi parteneri, aceste sentimente iti indica faptul ca nu mai exista prea multe sanse pentru voi, ca si cuplu.


5. Este geloasa pentru iubitul prietenei tale


Te uiti cu jind la iubitul prietenei tale si il compari pe acesta cu partenerul tau? Daca balanta inclina mai mult catre iubitul amicei tale, in mod cert relatia cu barbatul de langa tine nu va mai supravietui prea mult pentru ca atractia pe care o simti pentru el scade rapid.


6. Te enerveaza tot ce spune


Iti dai ochii peste cap numai cand vezi ca se pregateste sa isi dea cu parerea referitor la ceva? Aminteste-ti de faptul ca la inceputul relatiei il priveai cu admiratie si ti se parea foarte inteligent. Daca sclipirea respectiva a disparut, acelasi lucru s-a intamplat si cu atractia pe care o simteai fata de el.


7. Nu te mai atrage personalitatea lui


Atunci cand ati inceput sa va intalniti erai atrasa de personalitatea lui, iar acum ti-ai dori ca el sa fie cu totul si cu totul alta persoana? Aceasta este una dintre definitiile lipsei de atractie intre doi parteneri.


8. Incerci sa ii gasesti defecte


Nu iti mai plac hainele lui, te enerveaza modul in care isi aranjeaza parul, ti se pare ca nu iti face suficiente cadouri si te enerveaza ticurile lui nervoase, care odinioara ti se pareau incredibil de sexy. Acestea sunt doar cateva dintre semnele care iti indica faptul ca poate desi tii la el si inca exista sentimente, el nu mai reuseste sa te atraga si sa trezeasca in tine sentimente si senzatii care ar trebui sa existe in orice cuplu fericit si indragostit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare