Dragoste

#familie #seductie #relatii # sfaturi relatii

7 tehnici de seductie de moda veche eficiente si astazi

Arta seductiei pare sa nu mai aiba in ziua de azi aceleasi criterii ca acum cateva decenii. Uitam sa facem gesturi romantice si asta pentru ca ni se par demodate. Afla ca nu este nicidecum asa! Iata cateva trucuri vechi ca iti pot aduce alaturi persoana de care te-ai indragostit si cu care nu vei da gres:

1. Ia-ti iubita de acasa

In loc sa-ti suni iubita si sa-i spui: "Am ajuns! Te astept afara!", urca pana la ea la usa. Iti ia doar 30 de secunde sa cobori din masina si sa ii arati ca esti un adevarat gentleman, care ii ofera bratul si o pretuieste.

2. Imbraca-te frumos

Alege-ti cu atentie hainele atunci cand mergi la o intalnire. Hainele vorbesc despre tine! Nu trebuie sa porti un costum scortos pentru a face o impresie buna. Este suficient sa lasi sa se inteleaga ca te-a preocupat aspectul tau.

3. Cumpara-i flori

Oricat ti se va parea de demodat, ia-i un buchet de flori! Chiar daca iti vine greu sa crezi, poate fi preludiul unei relatii pe viata. Iar daca relatia voastra a depasit deja faza primelor intalniri, surprinde-o din cand in cand pe femeia iubita cu florile preferate. Isi va aminti cu placere de vremurile bune, atunci cand faceai tot posibilul sa o cuceresti.

4. Dansati

Evident ca puteti merge intr-un club, insa agitatia si genul de muzica de acolo nu sunt cele mai potrivite elemente pentru seductie. Poti foarte bine acasa sa pui o muzica lenta si sa iti inviti partenera la dans. Si, nu uita! Un pahar de vin va destinde si mai mult atmosfera, asa ca sunt toate sansele sa urmeze o noapte cu adevarat romantica.

5. Invit-o la o cina romantica

Fa o rezervare la un restaurant. Poti stabili dinainte ca masa voastra sa fie la un separeu, asa incat sa aveti parte de cat mai multa intimitate. La lumina lumanarii, declaratiile tale de dragoste vor suna mult mai atragator decat daca le spui afara, la o terasa, in vreme ce beti un pahar de suc sau un cocktail.

6. Scrie-i poezii

In locul clasicelor de acum SMS-uri, scrie-i pe hartie cateva versuri. Nu-ti face griji, va aprecia gestul chiar daca nu iti va intelege prea bine scrisul!

7. Stai departe de gadgeturi

Atunci cand sunteti impreuna, nu mai butona in continuu telefonul. Dedica-i tot timpul, fa-o sa simta ca esti acolo si ca e cel mai important lucru pentru tine.

Sursa foto: femeilemerita.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului