Dragoste

#inger pazitor #suflet pereche #partener de viata

7 semne clare ca EL e sufletul tau pereche

Sufletul pereche. Am auzit despre el, am mai si citit fiecare dintre noi cate ceva, iar unii sunt chiar norocosi sa fi experimentat intalnirea acestei jumatati perfecte. Tu oare ti-ai intalnit sufletul pereche?

O astfel de relatie este construita pe incredere reciproca, respect si prietenie si aduce o multime de satisfactii. Insa cum ajungi sa iti dai seama daca persoana de langa tine este chiar cea sortita sa te completeze perfect? Iata cateva elemente care definesc sufletul pereche. Daca regasesti relatia ta in majoritatea acestor situatii, atunci inseamna ca esti un om cu adevarat fericit.

1. Simti din interior. Sa descrii felul in care te face sa te simti un suflet pereche nu e simplu. Este o emotie puternica, profunda, persistenta, care nu poate fi cuprinsa in cuvinte.

2. Ai flashback-uri. Daca partenerul tau este sufletul tau pereche, ai senzatia ca esti impreuna cu el de o viata intreaga si ai adesea sentimentul unui déjà vu, ca si cum ceea ce ti se intampla in momentul respectiv ai mai experimentat tot cu el odata, demult, intr-un cadru diferit.

3. Va completati. Ai intalnit vreodata oameni care pur si simplu se completeaza reciproc? Continua unul ce a inceput sa spuna celalalt fara sa se fi vorbit inainte. Unii spun ca acest lucru se petrece datorita faptului ca au trait mult timp impreuna si pentru ca se cunosc foarte bine. Insa in momentul in care experimentezi astfel de momente cu partenerul pe care il cunosti de cateva luni doar inseamna ca este jumatatea ta.

4. Ii iubesti inclusiv defectele. Nici o relatie nu este perfecta si chiar si relatiile dintre suflete pereche vor experimenta suisuri si coborasuri. Cu toate acestea, legatura va fi mult mai greu de rupt. Sufletele pereche se accepta mai usor si chiar invata sa se iubeasca prin prisma imperfectiunilor fiecaruia.

5. Totul este foarte intens. Relatia cu sufletul pereche e mai intensa decat relatiile obisnuite in ambele sensuri, adica si cu bune si cu rele. Dar cel mai important este ca inclusiv in timpul episoadelor negative esti concentrat pe rezolvarea problemei si esti capabil sa vezi dincolo de orgoliul tau.

6. Sunteti inseparabili mental. Sufletele pereche au adesea o legatura mentala similara cu cea a gemenilor. E posibil sa isi telefoneze in acelasi timp, sa rosteasca exact aceeasi fraza odata. Si chiar daca stati o vreme despartiti, mintile voastre se vor sincroniza intotdeauna daca sunteti suflete pereche.

7. Te simti in siguranta. Partenerul tau te face intotdeauna sa te simti protejat. Iti vei simti sufletul pereche ca pe un inger pazitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare