Dragoste

#relatie cu un barbat insurat #dragoste #barbat insurat

7 lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand esti indragostita de un barbat insurat

Te-ai indragostit de un barbat insurat? Dragostea e oarba, nimeni nu te poate condamna. Insa trebuie sa stii care sunt riscurile la care te expui. Si asta pentru ca o relatie cu un barbat casatorit iti poate face mari probleme, mergand pana la o reputatie proasta.

1. Afla mai multe despre el

Un barbat insurat va folosi de obicei drept pretext pentru a te atrage asa-zisa lui nefericire. Poate fi adevarat ca nu are un mariaj perfect sau poate doar i s-au aprins calcaiele dupa tine. Fa discret o scurta investigatie si afla mai multe despre el. Trebuie sa stii ca un barbat insurat cu greu va divorta, mai ales daca la mijloc sunt si copii. Si chiar daca o va face, ce incredere poti avea ca nu vei avea pe viitor aceeasi soarta?

2. Nu dramatiza

Nu esti nici prima, nici ultima femeie de pe Pamant care s-a indragostit de un barbat insurat. Incearca sa vezi lucrurile obiectiv, fara sa dramatizezi. Detaseaza-te si incearca sa te distrezi cat mai mult in compania prietenilor tai. E posibil ca exact printre ei sa se afle marea ta dragoste.

3. Priveste partea buna a lucrurilor

Ai intalnit barbatul ideal, la care ai visat dintotdeauna, insa el este deja cuplat. E adevarat ca asta nu e motiv de bucurie. Insa vezi partea buna a lucrurilor. Acum stii cum trebuie sa fie barbatul perfect pentru tine si ce calitati trebuie sa cauti la viitorul tau partener.

4. Nu deveni a cincea roata la caruta

Nu trebuie sa il lasi sa te foloseasca doar pentru ca nu e multumit de relatia de familie pe care o are. La un moment dat va pica pe tine esecul mariajului sau si vei ajunge sa fii acuzata ca i-ai distrus casnicia. Cel mai bine ar fi sa astepti pana cand ia o decizie ferma in ceea ce priveste situatia lui familiala.

5. Nu crede ca e barbatul perfect

Daca te-ai amagit ca exista barbatul perfect trebuie sa stii cruntul adevar: Fat Frumos e o iluzie. Probabil ca ti-a facut o impresie foarte buna, dar priveste obiectiv totul. Cu siguranta are si obiceiuri care nu iti sunt pe plac, dar pe care acum incearca sa le ascunda.

6. Evita apropierile intime

Nu i te oferi prea usor lasandu-i impresia ca te poate avea neconditionat. Cu cat esti mai greu de cucerit cu atat mai mult va intelege ca esti o persoana integra, care il iubeste pentru ceea ce este de fapt.

7. Nu intra in competitie cu cealalta

Probabil ca, de fapt, concurenta cu sotia lui ti se pare cel mai incitant lucru in toata povestea asta. Competitia iti va activa sentimente si comportamente negative.

Sursa foto: cswomen.cn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului