Dragoste

#conflict #cearta #cuplu #partener #relatie

6 semne prin care iti arata ca nu il interesezi

Dragostea e oarba, dar cand partenerul iti arata cu disperare ca nu il intereseaza persoana ta, atunci ar fi momentul sa deschizi ochii si sa te orientezi spre altcineva. Salveaza-te de dezamagiri si regrete si incearca sa fii realista in timp util. Iata cateva semne prin care iti demonstreaza ca nu il interesezi.

 

  1 Niciodata nu suna el primul

Sigur, vorbiti la telefon, insa daca analizezi situatia, tu esti cea care il suna, iar el iti raspunde la apelurile tale. Niciodata nu te suna insa din proprie initiativa. Incearca sa faca pe inabordabilul, sa te provoace sau pur si simplu nu prea vrea sa auda de tine? Fa o pauza pentru cateva zile si nu il mai contacta. Observa ce se intampla. Daca vrea sa te vada sau sa te auda, te va cauta, daca nu, este timpul sa mergi mai departe.

2 Planurile lui nu te includ si pe tine

Peste o luna vrea sa plece la munte, insa tu nu te afli pe lista. Il inviti pe partenerul tau sa te insoteasca la o petrecere care va avea loc peste ceva timp, insa acesta ezita sa iti dea un raspuns.

Poate ca asteapta sa stie mai multe despre ce se va intampla in perioada urmatoare, daca are timp pentru un alt angajament, sau poate nu se vede alaturi de tine pe termen lung. Deschide subiectul si discuta cu partenerul tau motivele reufzului sau. Vei afla astfel daca se teme de o relatie serioasa sau daca nu il interesezi.

3 Nu il intereseaza viata ta personala

O persoana interesata de tine iti va pune tot felul de intrebari ca sa te cunoasca mai bine. De la profesie, cariera, pasiuni, pana la fosti iubiti , prieteni, familie. De asemenea, daca parteneurl tau este preocupat de ceea ce se intampla cu tine, te va intreba cum ti-ai petrecut ziua, ce ai mai facut aseara, cand va mai vedeti etc. Daca observi ca tu stii atat de multe despre partenerul tau si acesta manifesta lipsa de interes fata de tine, atunci e timpul sa pui punct lucrurilor.

4 Nu suna la ora la care a promis ca te va contacta

Ti-a prmis ca te suna la o anumita ora, dar de atunci a trecut ceva timp. Stii deja ce se va intampla: te va contacta dupa cateva ore sau chiar a doua zi, venind cu scuze de genul a fost ocupat, a uitat, a adormit etc. Vrei sa crezi ca tot ceea ce spune este adevarat si ca acestea se pot intampla oricui, insa undeva ai cateva semne de indoiala. Intr-adevar, poate ca are dreptate si nu te minte, dar daca astfel de evenimente au loc destul de frecvent, este timpul sa iti pui niste semne de intrebare.

5 Nu te-a prezentat familiei lui

Intr-adevar, momentul in care te va introduce in familia lui este unul important. De asemenea, acesta vine dupa o perioada de cunoastere. Cel mai bine ar fi sa ai o discutie deschisa cu partenerul tau. Daca tu deja ai facut acest pas si familia ta iti cunoaste partenerul, este normal sa astepti acelasi lucru din partea lui. Pentru un barbat, subiectul poate fi unul delicat. Asadar, spune-i ceea ce simti, dar incearca sa nu faci presiuni asupra lui. Ori nu se simte pregatit, ori nu te priveste cu foarte mare seriozitate.

6 Prietenii lui nu stiu de existenta ta

Daca poti sa treci peste faptul ca inca nu te-a prezentat familiei lui, nu este acelasi lucru atunci cand nici macar prietenii lui nu stiu despre existent ta. In primul rand, este vorba despre un cadru informal, persoane de varste apropiate cu a voastra, asa ca lucrurile ar trebui sa decurga mult mai firesc. Afla care sunt motivele pentru care evita contactul cu prietenii sai autnci cand este cu tine. Nu esti inclusa in planurile lui de zi cu zi, incearca sa ascunda relatia voastra, nu te vede prezenta in viitorul lui?

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului