Dragoste

#sentimente #sex #iubiti #intalniri # prieteni cu beneficii

6 semne ca sunteti "prieteni cu beneficii", nu iubiti

O relatie noua aduce mereu in viata ta acea doza de adrenalina si de emotii de care aveai nevoie pentru a-ti reconfirma stima de sine. Insa, dupa o perioada, simti ca sentimentele tale pentru el devin mai profunde si este timpul pentru o noua etapa in relatia voastra. Ce te faci insa daca el nu-ti raspunde cu aceeasi moneda? Citeste mai jos 6 semne prin care iti dai seama ca sunteti "prieteni cu beneficii", nu si iubiti.

1 Sexul la fiecare intalnire

De cate ori va intalniti ajungeti in pat? Este doar unul si cel mai usor de ghicit semn ca sunteti parteneri de amor si nu iubiti.

2 Nu te suna des

Daca dupa o intalnire trece destul timp pana sa te sune, atunci este un alt semn ca nu este atras de tine in alt mod decat in cel fizic. De obicei, astfel de relatii, bazate strict pe sex, nu dureaza foarte mult timp.

3 Vrea sa va intalniti noaptea

Sa nu te pacalesti singura, nu este atat de ocupat incat abia la 11 noaptea si-a facut timp sa te sune. In plus, telefoanele de la orele tarzii sunt semn ca vrea sa te vada pentru a va impartasi iubirea fizica.

4 Discuta cu tine despre vedetele sexy pe care le vede la televizor

Atunci cand sanii Nicoletei Luciu sau ai Roxanei Ionescu sunt adusi frecvent in discutie, este un semn ca iubitul tau nu este de fapt ... iubitul tau. Pentru el important este doar sexul si aspectul tu fizic, nicidecum personalitatea si inteligenta ta.

5 Vrea sa stati mai mult in casa

Este normal ca in primele faze ale relatiei sa petreceti destul de mult timp in casa, insa cand dormitorul devine locul unde va petreceti cea mai mare parte a timpului, este un semn ca atractia fizica o depaseste pe cea spirituala.

6 Readuce in discutie importanta sexului

Cu siguranta sexul este o parte importanta a oricarei relatii, in special a celor deja casatoriti. Insa faptul ca discuta atat de mult despre sex, in special acum, cand voi trebuie sa va cunoasteti si din alte puncte de vedere, este un alt semn ca nu cauta o relatie romantica.

Sursa foto: theprovince.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare