Dragoste

#barbati #plans #obiceiuri femei #cicaleala #obsesie greutate

6 lucruri pe care barbatii le urasc la femei

Te-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile pe care barbatii le urasc la femei? Sa fie sesiunile interminabile de shopping, lipsa de punctualitate sau orele intregi petrecute in fata oglinzii? Oricat de mult ai vrea sa crezi ca barbatii nu pot fi impresionati in mod negativ de reprezentantele sexului frumos, trebuie sa stii ca rabdarea lor este limitata. Sunt multe lucruri pe care barbatii le urasc la femei si ar vrea sa-si spuna oful, dar nu au curaj.

1. Cicaleala

Poate ca nu sunt barbatii cele mai ordonate persoane din lume, insa acest lucru nu ar trebui sa le determine pe femei sa ii cicaleasca intruna cu lucruri marunte, de tipul "Pune paharul la loc. Ai pus paharul la loc? De ce nu ai pus paharul la loc. Pune-l acum".

2. Lipsa umorului

Reprezentantii sexului tare au umorul in sange si le place sa fie glumeti cu partenerele lor, pentru a le tachina din dragoste. Nimic nu este mai enervant pentru ei decat sa vada ca iubitele nu inteleg glumele si pe deasupra se mai si supara din cauza replicilor inofensive si amuzante.

3. Urmarirea generala

Barbatii urasc sa fie urmariti pas cu pas de iubitele lor si ar vrea sa le spuna ca nu este cazul sa le fie verificat telefonul, Facebook-ul si mailul in fiecare zi. Din punctul lor de vedere, o relatie se construieste pe incredere reciproca, iar lipsa acesteia naste un sentiment periculos de frustrare.

4. Obsesia pentru greutate

Barbatii urasc sa le auda pe iubitele lor spunand ca sunt grase si ca trebuie sa slabeasca. Obsesia pentru greutate este unul dintre lucrurile pe care reprezentantii sexului tare nu le suporta la partenerele lor, mai ales in conditiile in care nu exista niciun motiv intemeiat pentru dezvoltarea acestei manii.

5. Plansul din orice si negatul

Atat timp cat nu exista motive serioase de plans, barbatii nu inteleg de ce femeile incep sa verse lacrimi de crocodil din lucruri neinsemnate. Si mai mult decat atat, urasc cand li se raspunde cu replica "N-am nimic. Sunt bine, nu sunt suparata, dar mi-a intrat ceva in ochi".

6. Dezvaluirea secretelor

Nu in ultimul rand, barbatii urasc momentele in care femeile "dau din casa" si incep sa le povesteasca prietenelor sau rudelor secrete ce tin strict de relatia de cuplu.

Sursa foto: youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului