Dragoste

#lucruri neatragatoare femei #par nevopsit #haine nepotrivite #machiaj strident

6 lucruri pe care barbatii le considera neatragatoare la femei

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei si are calitati care ii atrag pe reprezentantii sexului tare ca un magnet, insa sunt si aspecte mai putin placute la doamne si domnisoare. Chiar daca ele poate nu constientizeaza aceste lucruri, barbatii le remarca imediat si isi pierd pe loc interesul pentru respectivele urmase ale Evei.

1 Hainele nepotrivite

Chiar daca nu au pretentia ca femeile sa poarte cele mai noi tinute ale marilor case de moda, barbatii apreciaza cand o femeie isi alege piesele vestimentare in functie de silueta lor. In schimb, femeile care poarte haine prea stramte pentru forma corpului, din dorinta de a fi sexy, nu sunt atragatoare, chiar daca exista si anumiti barbati care intorc capul dupa ele pe strada.

2 Parul nearanjat si machiajul exagerat

Parul nearanjat si machiajul exagerat sunt doua aspecte neatragatoare la femei, din perspectiva barbatilor. Radacinile nevopsite, creionul negru folosit din belsug pentru conturarea ochilor si stratul gros de fond de ten ii fac pe barbati sa se gandeasca de doua ori inainte de a cere o intalnire cu respectivele femei.

3 Unghiile neingrijite

Pentru o femeie, unghiile sunt ca o carte de vizita, tocmai de aceea sunt analizate atent de catre domni. Acestia considera ca unghiile neingrijite, roase ori cu oja sarita sunt total neatragatoare si spun multe despre posesoarea lor.

4 Flirtul excesiv

Barbatilor le place sa flirteze, sa seduca si sa fie sedusi, insa atunci cand o femeie flirteaza excesiv, ea incepe sa devina neatragatoare, deoarece lasa impresia ca poate fi cucerita mult prea usor si nu are suficient de multa deminitate.

5 Cuvintele obscene

Cuvintele obscene pronuntate cu patos stirbesc feminitatea si le fac pe doamne si domnisoare sa devina neatragatoare. Sigur ca se mai intampla ca o doamna sa scape un cuvant obscen sau o injuratura, insa daca acest lucru se intampla prea des, barbatii le-ar putea considera vulgare.

6 Lauda de sine

Fiecarei persoane ii place sa se laude cu reusitele personale, insa doamnele si domnisoarele care exagereaza cu lauda de sine tind sa devina neatragatoare, tocmai pentru ca mereu lasa impresia ca fac lucruri marete, ca au intotdeauna ceva de zis sau ca reusesc sa indeplineasca anumite activitati mai bine decat ceilalti.

Sursa foto: divinecaroline.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare