Dragoste

#barbati #relatie

6 lucruri detestate de barbati intr-o relatie

Chiar daca femeile au, in general, pareri mult mai bine conturate despre defectele intolerabile ale partenerului intr-o relatie, exista o serie de lucruri detestate si de catre barbati, la partenerele lor. Perfectionismul masculin in dragoste poate fi la fel de complex precum cel feminin, daca ascultam cu atentie vocile celor care viseaza la o iubita fara cusur.

In afara de previzibililele bile negre precum egocentrismul, minciuna sau atitudinea poruncitoare, femeile isi mai pot dezamagi partenerii prin multe alte metehne dificil de suportat in cuplu. Un sondaj de opinie desfasurat de 29secrets.com scoate la iveala mai multe lucruri detestate de barbati intr-o relatie si enuntate chiar de acestia, la cerere. Afla-le chiar acum!


1. Lenea, boala grea

Un tanar de 28 de ani, implicat intr-o relatie stabila, spune ca nu ar putea trai cu o femeie lenesa si neglijenta atat cu sine, cat si cu mediul in care traieste. Dezordinea lasata de partenera sau parul nestrans de pe chiuveta din baie sunt lucruri de netolerat intr-un cuplu de cursa lunga.


2. Viciile

Un alt lucru detestat intr-o relatie de catre barbati este obiceiul partenerei de a consuma frecvent alcool sau de a se imbata la petreceri.


3. Sexul la prima intalnire

Sansele ca un barbat sa isi doreasca o relatie serioasa cu o femeie care nu s-a opus (aproape) deloc invitatiei la sex dupa prima intalnire sunt foarte mici. Urmasii lui Adam concluzioneaza imediat ca de acelasi privilegiu s-au bucurat multi altii inainte.


4. Vulgaritatea

In viziunea barbatilor, o iubita cu potential de "sotie" nu poate sa fie vulgara. Comportamentul suburban si cuvintele triviale scad fulminant nivelul de atractie resimtit de un barbat intr-o relatie de cuplu.


5. Lipsa de incredere

"Daca se comporta ca si cum tot ce fac este o minciuna este deosebit de enervant. Cand imi spioneaza emailul inseamna ca nu poate sa aiba incredere, deci o relatie intre noi nu poate exista", spune celibatarul Troy, in varsta de 28 de ani.


6. Dispretuirea hobby-urilor

In fine, o alta atitudine de netolerat pentru un barbat la femeia de langa el este dispretuirea constanta a hobby-urilor acestuia. Indiferent de parerea partenerei despre pasiunile lor, barbatii detesta sa le fie interzis accesul la ele:

"Nu trebuie sa se uite la finala de baschet cu mine sau sa mearga la concertul AC/DC daca nu le apreciaza muzica, dar nici nu are dreptul sa ma opreasca sa fac lucrurile care imi plac", spune John, 29 de ani, implicat intr-o relatie stabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare