Dragoste

#cina #vin #dus #parc #te iubesc #pat #romantism

6 idei romantice de a spune "Te iubesc"

Un "Te iubesc!" sincer, venit din suflet si spus in fiecare zi, este ca un combustibil pentru orice relatie de dragoste pe termen lung. Exista insa si alte moduri prin care ii poti sopti partenerului tau cuvintele magice, pentru a-l surprinde de fiecare data. Iata 6 idei romantice de a spune "Te iubesc".

1 "Te iubesc" sub clar de luna

N-ai mai facut asta de cand erai la varsta la adolescentei, dar vei constata ca farmecul plimbarilor sub clar de luna nu se pierde nici la maturitate. Asteapta sa se lase noaptea, una cu cer limpede si plin de stele.

Plecati intr-o plimbare in parcul vostru de suflet, unde poate chiar v-ati sarutat prima oara. Sugereaza-i sa priviti stelele si amintiti-va de primele intalniri, precum si de primul "te iubesc" pe care vi l-ati rostit. Va fi ca o gura de aer proaspat pentru relatia voastra.

2 Sopteste-i la ureche inainte sa adoarma

Te-ai cuibarit in pat langa el si va povestiti activitatile de peste zi ori va faceti planuri de viitor. Asteapta pana pare ca este pe cale sa adoarma si apoi sopteste-i usor "te iubesc". Starea lui de liniste se va indulci cu acest mesaj special, stimulandu-i productia de endorfine pentru un somn dulce.

3 Indeplineste o sarcina de-a lui

Intr-o zi, cand se asteapta mai putin, fa o sarcina casnica in locul lui sau ocupa-te de un demers pe care urma sa il intreprinda el insusi. Cand te intreaba de ce ai facut-o, poti sa-i raspunzi senin: "pentru ca te iubesc".

4 Scrie-i pe oglinda

Cand face dus, strecoara-te neobservata in baie si scrie-i cuvintele magice pe oglinda sau pe usa cabinei de dus. Este o alta idee inspirata de a-i transmite dragostea ta, care ii va smulge un zambet de fiecare data cand isi va aduce aminte de gestul tau.

5 Spune-i-o la cina

Iesiti in oras pentru o seara in doi. Scoate-l la restaurantul lui preferat si relaxati-va cu o sticla de vin. Apoi, cand conversatia incepe sa fie tot mai placuta, exprima-ti sentimentele pentru el si spune-i cat de mult il iubesti.

6 Fa-i un masaj

Un moment foarte bun pentru declaratii de dragoste este atunci cand il vezi preocupat sa se joace la computer ori lucreaza la un proiect. Apropie-te cu tact si maseaza-i usor intai umerii, apoi scalpul. Ii vei oferi acea detensionare de care avea nevoie si ii vei induce dispozitia relaxata. Spune-i "te iubesc" pe ton soptit, la ureche, aflandu-te in spatele lui. Saruta-l pe gat si fa-l sa-ti simta trupul bine lipit de al lui.

Sursa foto: freewallpaperpk.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare