Dragoste

#dragoste #sex #relatii

5 tipuri de sex pe care le faci la 20 de ani

La 20 de ani, episoadele de sex cu un partener nu sunt intotdeauna cele mai reusite de la prima incercare. Experientele tinerilor de la majorat si pana la 30 de ani inspira multe filme de comedie, intrucat sunt presarate cu detalii picante, scenarii standard si finalitati amuzante, toate aceste elemente facand parte din procesul maturizarii sexuale.

Chiar daca nu toata lumea le incearca in deceniul celor 20 si ceva de ani, urmatoarele tipuri de sex sunt experimentate de multi adulti tineri, aflati in cautarea implinirii personale. Iata cate feluri de sex se pot petrece pana la maturizarea sexuala!


1 Sexul de convenienta

Dorinta de a "scapa" de virginitate si de a capata putina experienta sexuala sta la baza primului tip de sex de la 20 de ani, cel de "convenienta". Stii ca persoana cu care te angajezi in act nu este nici pe departe "genul tau", insa are norocul sa fie prin preajma, la locul si momentul potrivit, cand arzi de nerabdare sa afli cum "se simte".


2 Sexul cu final trist

La 20 de ani, se petrec cele mai multe partide de amor cu final trist. Motivul este lesne de inteles: nu stii inca ce iti face placere, nu te-ai lamurit asupra profilului partenerului capabil sa te satisfaca, ai multe retineri si prejudecati, iar pretendentii de "varsta" ta sunt cel putin la fel de putin experimentati ca tine.


3 Sexul la betie

Petrecerile si spiritul insetat de adrenalina la cei 20 si ceva de ani duc deseori la "traditionalul" sex la betie. Experienta nu este din cele mai fericite, pentru ca este presarata cu o "companie" mai putin placuta (nu esti selectiv DELOC cu partenerul), cu o coordonare haotica a corpului (riscul de accidentare este foarte mare) si cu surprize mai putin placute dimineata (nu prea raspunzi pentru faptele tale sub aburii alcoolului, insa te confrunti cu consecintele in cele din urma).


4 Sexul razbunator

Naivitatea tineretii poate determina un tanar adult sa se angajeze in sexul razbunator, fie ca o face dupa o despartire dureroasa, dupa ce a fost respins de un partener in trecut sau vrea sa isi regleze conturile cu un vrajmas. In general, experienta se lasa cu remuscari si chinuri morale.


5 Sexul revelator

In fine, intr-un anumit moment al celor 20 si ceva de ani se petrece sexul revelator, numit si "ah, deci asta ar trebui sa se intample". Este clipa in care se declanseaza primul orgasm exploziv, dar si partida in care "colaborezi" atat de bine cu partenerul, incat cunosti in sfarsit placerea compatibilitatii sexuale.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare