Dragoste

#energie #dragoste #vin #garderoba #petrecere #abordare #conversatii

5 sfaturi pentru o viata amoroasa de succes in aceasta primavara

Daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta, primavara iti ofera prilejul perfect pentru un nou inceput! De la hobby-uri la un iubit nou sau o schimbare de atitudine, toate acestea sunt benefice pentru increderea ta in fortele proprii. Tot ce trebuie sa faci este sa iei atitudine si sa te implici mai mult ca pana acum. Sansele sa intalnesti persoane noi cresc si poate chiar iti vei cunoaste viitorul iubit! Iata cateva sfaturi simple pentru a iti imbunatati viata sociala si amoroasa in aceasta primavara!

Inscrie-te la diferite cursuri

Nu vei intalni pe nimeni daca stai toata ziua in casa. Este timpul sa iei atitudine si sa te inscrii la diferite cursuri. Fie ca alegi sa mergi la cursuri de fitness, dansuri, aerobic sau iti doresti sa inveti lucruri noi si alegi sa mergi la cursuri de gatit sau olarit, aceasta este sansa ta de a cunoaste persoane noi, sa socializezi si chiar sa te implici intr-o relatie.

Alege sa petreci timpul in grupuri mici

Pentru un barbat, prea multe femei adunate la un loc ar putea fi intimidant, astfel ca sansele tale de a fi abordata cand te afli intr-un grup mare scad considerabil. Numarul mai mic de femei inseamna mai putina presiune pentru un reprezentant al sexului tare si, prin urmare, mai multe sanse pentru tine de a fi abordata!

Organizeaza o petrecere

Ia atitudine si organizeaza o petrecere pentru prietenii tai. Incurajeaza-i sa-si aduca si alti prieteni pentru a-ti extinde cercul social. Alege sa fii gazda unei petreceri linistite: un vin bun, jocuri interesante, muzica linistitoare si cat mai multe conversatii.

Fa o schimbare in garderoba

Hainele pe care le porti trebuie sa te reprezinte, iar tinuta ta sa fie impecabila. Nu este nevoie sa ai haine scumpe, dar este important sa fii imbracata decent, sa respecti rigorile modei si astfel te vei face remarcata. Fii atenta la detalii, la accesorii si ingrijeste-ti parul si vei fi cu siguranta in centrul atentiei.

Fa atmosfera

Este important sa dai tot timpul impresia ca esti sufletul petrecerii. Fii sociabila si incarca-i pe toti cei prezenti cu energie pozitiva pentru a se molipsi cu cheful tau de distractie. Toata lumea o sa te adore!

Sursa foto: tressugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii