Dragoste

#secrete relatie # semne relatie # cum il cuceresti #relatie fericita #relatii

5 semne bizare ca relatia voastra se apropie de final

Sunteti de mult timp impreuna si nimic nu pare sa va desparta. Sau nu parea, pentru ca, de curand, iubitul tau are niste comportamente laudabile, dar bizare. Inainte de a te bucura prea tare, analizeaza aceste 5 semne si vezi daca nu cumva ele anunta inceputul sfarsitului. Astfel vei avea timp sa salvezi relatia, daca se mai poate, sau macar sa fii pregatita sufleteste (pe cat posibil, evident).

1. S-a apucat de hobby-uri noi 

Si nu vorbim despre mersul la sala. Merge la fotbal, la sala, s-a inscris intr-un club de poezie, joaca sah sau a inceput un curs nou de programare. Pasiuni despre care nu ati vorbit vreodata, dar pare sa si le fi descoperit de curand. De fapt, el fuge de tine si de realtia voastra. 

2. Este foarte (prea) dragut

Inainte de a te bucura de micile atentii pe care le credeai inaccesibile, gandeste-te si la o alta varianta. Unii barbati devin excesiv de draguti cand se simt vinovati. Nu te grabi sa crezi ca te insala, dar este posibil ca, subconstient, sa regrete ca te va face sa suferi. Prea multa dragalasenie e suspecta. 

3. Este dispretuitor si certaret

La cealalta extrema, orice neatentie a ta este motiv de cearta. Nu ti-ai spalat cana de cafea, ai intarziat 5 minute, orice nimic care inainte nu parea sa-l deranjeze acum a devenit "deal-breaker". Pregateste-te de o discutie serioasa, in care e posibil sa-ti spuna ca nu se mai regaseste in relatia voastra. 

4. Prea multa/prea putina intimitate

Chiar daca e greu de crezut, accesele de pasiune sunt la fel de ciudate ca si lipsa totala a atractiei in dormitor. Sunt o forma de evitare a verbalizarii altor frustrari, explica specialistii in relatie, asa ca nu te bucura inainte de vreme. 

5. Are brusc o memorie de elefant 

... si iti reproseaza toate nimicurile peste care credeati ca ati trecut. Certuri repetitive pe motivul alegerii celui mai prost hotel in vacanta sau pe motiv ca ai fost/nu ai fost la cina cu parintii lui de acum 3 luni si asa mai departe sunt de fapt semne ca verbalizeaza frustrari vechi ce ascund unele noi. 

Toate aceste semne sunt important de luat in calcul impreuna. Expertii avertizeaza ca unele schimbari in bine nu sunt semne ale linistii dinaintea sfarsitului, asa ca nu te grabi sa-l judeci stramb. Este important sa stii cauza schimbarilor. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare